Изреченията, които мъжете рядко казват, но жените обичат да чуват

Мъжете често приказват различни неща, но вижте кои са тези, които жените обичат да чуват: 1. "Имаш нова прическа, много ти отива!" - мъж, който забелязва, че неговата половинка има нова прическа, получава червена точка за това. Всяка дам

2011-09-30 00:01:26
Изреченията, които мъжете рядко казват, но жените обичат да чуват
Мъжете често приказват различни неща, но вижте кои са тези, които жените обичат да чуват:

1. "Имаш нова прическа, много ти отива!" - мъж, който забелязва, че неговата половинка има нова прическа, получава червена точка за това. Всяка дама се разтапя, когато усети, че нейният любим забелязва промяната във външния й вид и е готова да му отдаде повече внимание и да изпълни желанията му.

2. "Искаш ли днес да гледаме някой романтичен филм?" -  няма жена, която да не си пада по филмите, изпълнени с любов и мили моменти. Малко са мъжете, които на първа среща предлагат на дамата да отидат да гледат романтичен филм, да споделят тези моменти и да подадат на жената до себе си носна кърпичка, ако се разнежи от чувствените сцени.

3. "Ако нямаш настроение и желание, няма нужда да го правим" - повечето мъже не разбират, че когато една жена е уморена, тя няма никакво желание да прави секс. Всяка дама оценява, когато нейният любим прояви разбиране и не настоява да прави нещо, което не иска.

4. "Карай си спокойно, аз няма да ти се пречкам" - всяка жена обича, когато мъжът се вози кротко до нея в автомобила и не дава акъл как да кара, кога да сменя скоростите, кога да изпреварва и т.н. Повечето представители на силния пол обичат да дават съвети, дори когато никой не иска от тях помощ. Затова жените си мечтаят за мъж, който се вози мълчаливо.

5. "Скъпа, остави чиниите, аз ще се погрижа за тях" - малко са хората, които обичат да мият мръсни съдове. Рядкост са представителите на силния пол, които сами предлагат помощта си за тази неприятна домакинска дейност.

6. "Ако искаш да гледаме филм, няма проблем, не е задължително да гледаме мача" - доста мъже предпочитат да гледат мач, отколкото да правят нещо друго с половинката си. Няма жена, която да не се разтопи при такова изречение, но и са малко представителите на силния пол, които биха го казали. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия