Струва ли си да следите партньора си?

Твърди се, че две трети от мъжете изневеряват на  партньорките си. Знае се, че жените последни научават за изневярата им.  Причините са много - може би това се случва заради забързания ритъм на живот, или пък заради това, че не си об

2011-04-21 22:21:59
Струва ли си да следите партньора си?
Твърди се, че две трети от мъжете изневеряват на  партньорките си.

Знае се, че жените последни научават за изневярата им.  Причините са много - може би това се случва заради забързания ритъм на живот, или пък заради това, че не си обръщаме достатъчно внимание. Кой знае?

Ежедневието направо ни убива, случват се дребни неща, а ние не ги забелязваме.  Докато един ден нищо неподозираща вдигате телефона и чувате нежно женско гласче, или пък анонимен доброжелател  ви се обажда и споделя с вас компрометираща информация за вашата половинка.

Всъщност как ще научите всичко това, няма никакво значение.  Изведнъж обаче ставате подозрителна -  нямате доказателства, но нещо вътре ви човърка, търсите следи от червило по ризата му , или  миризмата на чужд парфюм, започват да ви правят впечатление честите пътувания или командировки,  или пък нощните съвещания.

И изведнъж жената започва да следи половинката си - следи контактите в интернет, проверява мобилния телефон.  При някои дами това изчерпва всичко.  Има обаче и такива, които прибягват и до по-радикални методи - най-новите компютърни и спътникови системи за следене стават все по-достъпни.  Може с помощта на специалисти да се подбере персонален GPS, с помощта на който да се наблюдава движението  и посещенията на заподозрения, може да се наеме частен детектив. Може да подарите на половинката си GSM, който да прихваща SMS-ите и да подслушвате разговорите му. Той се продава в комплект с телефон-посредник, който прехвърля разговорите и SMS-ите на вашия телефон.

Следенето може да стане и чрез стационарния телефон - за целта към телефонния кабел се включва устройство, което при позвъняване автоматично свързва мобилния ви телефон с фиксираната линия.  Въобще, начини  за шпиониране - колкото искате.

Преди обаче, да предприемете следенето, трябва да знаете, че обектът може да възбуди срещу вас углавно дело.   По принцип,  следенето на партньора обикновено става при  двойки, където двамата  си нямат доверие, не са в състояние да говорят открито, да споделят своите притеснения и подозрения, както и да чуят честен отговор.

Понякога следенето е в резултат на нежеланието   да посвещавате партньора си във вашите съмнения, както и да избегнете открития конфликт. Това обаче, отново показва, че в двойката липсва доверие и партньорите предпочитат да решават своите проблеми сами. А често това провокира изневярата.

Жената често постъпва импулсивно, като реагира светкавично - проверка, незабавно! Първо си дайте сметка какво всъщност искате да постигнете, каква е целта ви - да изкарате кирливите му ризи или да се убедите в предаността му, да се предпазите от неочаквани събития или да го засрамите и да го накарате да ви бъде верен, да си намерите оправдание, ако и вие му изневерявате или да намерите повод за окончателен разрив?

Затова,  когато решите да следите партньора си, помислете много пъти и преценете вашите сили - дали бихте могли да се справите със ситуацията,  в случай на нежелан резултат?

Ако мъжът ви дава много поводи да се съмнявате в неговата вярност, но твърди, че ви е верен, гледа ви с невинни очи и дори се обижда от неоснователните ви подозрения, вие имате няколко варианта.  Да му повярвате и повече нито дума на тази тема. Да се примирите, да усъвършенствате себе си, да станете незаменима в бита, в леглото, с обществото и въобще в живота.   Да го разобличите окончателно и да се разделите завинаги, ако това е неговият начин на живот.  

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия