Дамите да търсят връстници....

Много жени  се стремят към връзка с улегнал и стабилен мъж.  И често се случва дамите да намерят идеалния партньор  именно в лицето на по-възрастен мъж и не са никак рядко двойките,  при които  има доста солидна разлика в

2010-11-09 22:11:05
Дамите да търсят връстници....
Много жени  се стремят към връзка с улегнал и стабилен мъж.  И често се случва дамите да намерят идеалния партньор  именно в лицето на по-възрастен мъж и не са никак рядко двойките,  при които  има доста солидна разлика във възрастта.

Доста изследвания показват, че  такива двойки са не по-малко  стабилни и щастливи от тези,  при които възрастовата разлика е минимална.  Любопитно е, обаче, че последните проучвания по темата показват  тревожен резултат - по-възрастният  партньор е предпоставка  за по-кратък  живот при нежната половинка в двойката.

Изследванията са категорични - животът с по-възрастен партньор  съкращава  продължителността на живота на жената.  Това е мнението на учените от  немския институт по демографски изследвания  “Макс Планк”.

Интересно е да се отбележи, че обратната ситуация пък е в полза на силния пол.  Мъжете, които имат  доста по-млада от тях партньорка, доказано живеят по-дълго от онези, чиито партньорки са техни връстници.

Немските професори установили, че   рискът от смърт при жена, чийто мъж  е по-възрастен от нея със 7 до 9 години, се увеличава с над 10 процента. Ако разликата е между 11 и 13 години, процентът скача на 20 процента, а при възрастова разлика 17 години, рискът  за жената е  до 30 процента.

Така  че, дами, търсете връстника! Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия