Какво мислят мъжете?

По-голямата част от мъжете не казват открито това, което  мислят, както и това, което не харесват у една жена.  Причините са различни -  от страх  и неувереност до  нежелание да обидят дамата. Те, обаче, доста често се

2010-10-13 15:58:24
Какво мислят мъжете?
По-голямата част от мъжете не казват открито това, което  мислят, както и това, което не харесват у една жена.  Причините са различни -  от страх  и неувереност до  нежелание да обидят дамата.

Те, обаче, доста често се опитват  да  кажат тези неща  с намеци и подмятания, които обаче невинаги са разбираеми.

Мъжете са странни същества. Има случаи, когато е много по-лесно нещата да се кажат направо.. Но не - мъжът подмята и подмята.. А после пък се сърди, че не е бил разбран.

Има много примери за това:

Партньорът ви  ви казва, че трябва повече да се разхождате на свеж въздух, да сте навън...Това невинаги обаче означава, че мисли за романтика, а просто няма пари. Вие си мислите,  че той мисли за вас и вашето здраве и ви е приятно, но когато  решите,че сте гладна, той започва да ви обяснява колко е по-добре  да сте на свеж въздух, отколкото на  запушения ресторант. ..Ако сте успели да разберете намека му, точно тук е моментът, когато и вие можете да го заведете на ресторант,  защото на всеки може да се случи да е притеснен финансово в даден момент.

Партньорът ви ‘случайно’ започва да оставя на видно място  списания с рецепти, пуска по телевизията кулинарни предавания и ги коментира...Това би могло да бъде намек , че или не готвите, или готвите зле... Не докарвайте края на света! Нищо не ви коства да опитате някаква по-оригинална рецепта, разбира се, не сложна, но вкусна..  Така хем ще избегнете излишни разправии, хем мъжът до вас ще ви е благодарен.

Партньорът ви носи книги за секс, предлага ви да гледате порно филми заедно  ... Червена лампичка! Вероятно сексуалният ви живот куца и трябва да се разнообрази.. Не реагирайте  бурно на подобни намеци, а се помъчете да разберете какво му харесва и какво би искал. Обсъдете въпроса директно, оставете намеците настрана - това е важно, утре може да бъде късно.

Ако партньорът ви разказва често   спомени от училище или общи преживявания с родителите си , това е явен намек, че му липсва топлота  и уют и той не се чувства достатъчно комфортно. Това е носталгия, така че поговорете  спокойно по въпроса.По-добре е да обясни защо се чувства така...

Ако партньорът ви постоянно започне да говори колко полезни  са сутрешните кросове и упражненията във фитнеса - обърнете внимание на себе си.  Може пък да  не е зле да се заемете с тялото си. Вреда няма да има, защото загубата на привлекателността много често е причина за изневери.

И все пак, не бъдете мнителни, не търсете ‘под вола теле’ винаги и не мислете, че  с всяка дума  партньорът ви  иска да каже нещо друго .... Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия