Разбери какъв секс обича гаджето ти, според зодията й

Жената Овен има умението да смачка с високите си токчета и най-голямото мъжко самочувствие. Тя се състезава с всеки - с приятеля си (кой е по-добър в леглото), с бившата му приятелка (тя дали е правила такива неща с него), с бившия си приятел (на нег

2010-10-04 15:33:25
Разбери какъв секс обича гаджето ти, според зодията й
Жената Овен има умението да смачка с високите си токчета и най-голямото мъжко самочувствие. Тя се състезава с всеки - с приятеля си (кой е по-добър в леглото), с бившата му приятелка (тя дали е правила такива неща с него), с бившия си приятел (на него не са му правили такива неща), с най-близката си приятелка (тя никога не би направила такова нещо).

Жената Телец обича равностойните отношения и се старае всичко да е равнопоставено. Нейният истински фетиш е шоколадът. Проявява голям интерес към финансите на мъжа до себе си.

Жената Близнаци обича да се хвали с новото си гадже и постоянно сравнява настоящия си партньор с бившите. Харесва неприличните жестове и думи в леглото. Обича да се хвали с всичко, без значение колко е скандално.

Жената Рак харесва, когато мъжете обръщат внимание на бюста й. Обожава, когато някой я глези и обгрижва с внимание. Често се случва да се вдетенява и да се цупи за дреболии, но това я прави чаровна.

Жената Лъв споделя личния си живот с приятелите си. Те са напълно наясно от началото до края на нейната връзка и с всички подробности. Понякога прави от мухата слон, което се оказва сериозна пречка в личен план. Възбужда се от голото си тяло и когато командва в леглото.

Жената Дева харесва хубавите мъже, тя лесно се впечатлява от външния вид. Нейните гаджета са предимно спортни натури - плувци, футболисти, фитнес маниаци, хокеисти и прочие. Мрази, когато около нея е разхвърляно. Жената Дева определено НЕ е девица и често сменя гаджетата си и злоупотребява със спиртни напитки. След като направи някой гаф се чувства гузна.

Жената Везни обожава сватбите. Тя се разплаква от умиление по време на сватбената церемония и не може да разбере защо има хора, които не харесват сватби и не искат да се оженят. Обича неприличния секс и когато я карат да се чувства истинска жена. Тя обича да има мъж до себе си и може да търпи дори най-големия глупак, стига да не е сама на 14 февруари.

Жената Скорпион обича да експериментира и е правила доста неща, за които другите зодии могат само да мечтаят. Представителката на зодия Скорпион винаги има пикантни истории, от които слушателите лесно се изчервяват. Обича доминантните ролеви игри.

Жената Стрелец обожава секса. За нея почивката е свързана с правене на много секс, по този начин тя снема стреса от себе си. При нея не важи правилото "Размерът няма значение". Обича да прави секс с чужденци и да се разбират с езика на тялото.

Жената Козирог обича стойностните мъже, а не тези, които са безперспективни. Обича да полага старание по време на секс, затова чете доста книги по темата и често гледа еротични филми, за да се образова. Колкото повече се развива, толкова повече мечтае за една нощ, прекарана с неподходящ мъж. Именно затова доста от представителките на тази зодия са имали еднократни секс афери с майстори, съседи и магазинери.

Жената Водолей обича да е приятелка с мъжа до себе си. Затова редовно има връзка с мъже от компанията. Обича да фантазира и именно затова харесва да влиза в интернет чатовете и да си говори с непознати.

Жената Риби често създава връзки под въздействието на алкохола, но не обича да говори за това. Често мъжът до нея е неподходящ и й създава доста проблеми. Обича секс игрите, в които може да се преобрази като медицинска сестра, стюардеса и т.н. Обича по време на секс да си затвори очите и да си фантазира, че е с някой известен мъж. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия