Разкодирай репликите при раздяла

Гаджето ти иска да прекрати връзката ви. Вероятно се чудиш каква е причината. Ето какви всъщност са посланията на закодираните реплики.   Когато ти казва: „Вината е в мен, не в теб”, имай в предвид следното: Ти си причината! Не си

2010-08-30 23:13:09
Разкодирай репликите при раздяла
Гаджето ти иска да прекрати връзката ви. Вероятно се чудиш каква е причината. Ето какви всъщност са посланията на закодираните реплики.
 
Когато ти казва: „Вината е в мен, не в теб”, имай в предвид следното: Ти си причината! Не си желаният тип човек и най-добре е да продължите поотделно. Тази реплика омекотява удара при раздяла. Но преди да се вбесиш адски много, помисли върху това, че половинката се опитва да поеме вината, защото наистина те уважава. Момчетата споделят, че тази фраза за раздяла се използва, когато считат момичето за готино и искат да останат приятели и след връзката.
 
Когато ти казва: „Имам нужда от лично пространство!” , имай в предвид следното: Присъствието ти задушава партньора. Голяма част от момичетата са особено чувствителни на тема лична свобода. В момента, в който почувстват, че им е отнета, реагират първично и сякаш са животни, които се опитват да избягат от клетка. Най-вероятно причината е, че отношенията ви се развиват твърде бързо от очакваното и в емоционален и в сексуален план. Честите срещи са до толкова продължителни, че почти не се делите.  Когато има  леко отдръпване от едната или от другата страна, ще се получи леко освежаване във връзката.
Да си истински влюбен не означава да чувстваш, че губиш контрол и трябва да задушаваш някого. Ако твоята половинка не е свикнала с такова поведение, то най-вероятно стряска по един или друг начин. Все пак никой не е собственост на другия.
 
Когато ти казва: „Трябва да се виждаме и с други хора, омръзва ми това еднообразие”, това трябва да ти говори, че всичко с теб е прекрасно в интимен план, но има огромно желание да смени партньора. Много често мъжете се опитват по такъв начин легално да си изпросят разрешение от приятелката, за да си легнат с други жени, без да се чувстват гузни за това. Единственото, което е в плюс в тази история е, че явно те харесва, иначе щеше да прекрати връзката ви окончателно. Но всъщност  време не иска поради факта, че ти е гадже, да се ограничава и да пропуска всяка възможност с красиво момиче.
 
Когато ти казва: „Прекалено си добър/добра за мен!”. Ако чуеш подобна реплика не се замисляй много, по-добре остави този човек.  Повечето хора се преструват, а други се надценяват. Ако някой ти каже, че не си струва с тези думи за оправдание, значи наистина няма смисъл. Благодари на партньора, че ти е спестил предстоящото губене на време и нещастието да сте били заедно. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия