Можем ли да живеем с егоист?

Всяка жена се надява да срещне достоен представител на силния пол - естествено умен, успял, обаятелен, добър, грижовен, сексапилен, с харизма. Как обаче да градим отношенията си  с мъж, ако ни се е паднал сексуален егоист, хроничен неуд

2010-08-19 10:13:25
Можем  ли да живеем  с егоист?
Всяка жена се надява да срещне достоен представител на силния пол - естествено умен, успял, обаятелен, добър, грижовен, сексапилен, с харизма.

Как обаче да градим отношенията си  с мъж, ако ни се е паднал сексуален егоист, хроничен неудачник, мамино синче или някой  плейбой.

По цял свят егоистът е един и същ, той мисли само  за себе си и за собственото си удоволствие. С пълна сила това важи и   за сексуалния егоист. На него не му пука нито за вашия организъм, нито за вашия оргазъм.  Той няма да се интересува от вашите любими пози и сексуални предпочитания.  Той никога няма да ви  направи еротичен масаж, няма дори да ви погали по главата след секс...Причината е една - неговата голяма любов е самият той.

Разбира се, че вие ще решите дали имате нужда от такъв човек до себе си. Но за предпочитане е да стоите далеч от  подобни личности. Лошото е, че са наистина много, а пък жените от своя страна се  самозалъгват, че ще успеят да го превъзпитат.

Ако искате - пробвайте, но това  ще ви отнеме много време, ако въобще се случи.

Маминото синче е още един екземпляр, който може да вгорчи живота ви. Той може да бъде вежлив, галантен, романтичен, точен, внимателен, да ви целува ръка , да ви подарява цветя и да ви държи вратата, само че е леко инфантилен и нерешителен.
Проблемът е в това, че той е свикнал  с ролята на дете.  Този човек няма да изхвърли боклука, да измие чиниите или пък да ви измисли някакъв сюрприз, напротив, той ще чача всичко това от вас. Маминото синче харесва жени, които му напомнят на майка му. Парадоксът е в това, че колкото  вие се  вживявате в ролята на жената-майка, толкова по-малко секс ще има във връзката ви. След известно време той ще ви  възприема като роднина, след това ще си намери любовница  и вие ще сте човекът,  с който  първо ще сподели любовните си трепети.

Докато мамините синчета са способни да направят добра кариера,  то  неудачниците не са амбициозни, нямат високи идеали , не изкарват добри пари.  Те дълго време висят на врата на партньорката си  и постоянно се оплакват от живота и неразбирането на околните.

С годините вашето бреме ще се увеличава. Много жени мъкнат цял живот такива мъже-паразити и си мислят, че това е любов.  Според психолозите обаче, това е зависимост, зад  която се крие страх от самотата. Някои жени се утешават с мисълта, че неудачниците дотолкова се привързват към жените си, че никога не изневеряват.
Наистина, те рядко се впускат в авантюри, но то е само  заради мързел и страх, че партньорката му ще разбере и ще го изгони, а тогава няма кой да се грижи за него.
Сексуалният живот с такъв човек е рядък и скучен, докато съвсем приключи. Единственият изход от ситуацията е да не поощрявате позицията му на жертва, а да го подтиквате по всякакъв начин към активни действия.

Плейбоят е сексуално надарен, в спалнята всичко е прекрасно, никога няма да се оплачете от скука в секса.  Проблемът е в това, че този човек е готов да дарява със своята  сексуална енергия  всички около себе си, без изключения. Да се живее с него е  забавно, но ако му откажете един-два пъти, той ще отиде  при най-добрата ви приятелка.  Голяма е възможността плейбоят да се окаже и сексуален егоист. Интересно е, че той рядко изоставя жена си, защото  смята, че  семейството  е едно, а любовниците - съвсем друго.

Така че, ако не  мислите, че мъжката вярност е залог за семейно щастие, напълно е възможно  с плейбоя да доживеете до златна сватба.  Още повече, че повечето от тях мирясват след 40-те..  
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия