При първата среща са важни първите 6 секунди

Според френски  изотерици,  мъжете се нуждаят само от 6 секунди, за да преценят дали да започнат  флирт или веднага да се отърват от жената, която не ги привлича. Ето някои неща,  на които  траябва да  се обърне

2010-08-08 01:15:14
При първата среща са важни първите 6 секунди
Според френски  изотерици,  мъжете се нуждаят само от 6 секунди, за да преценят дали да започнат  флирт или веднага да се отърват от жената, която не ги привлича.

Ето някои неща,  на които  траябва да  се обърне внимание.

Мъжът поглежда първо     устата на своята събеседничка, защото оттам струи енергията, чрез която тя може да го покори. Веднага ще го разтопите, ако искрена усмивка озарява лицето ви, зъбите ви са чисти и здрави, устните сочни  и дъхът прекрасен. Затова няма да сгрешите, ако подъвчите дъвка преди първата среща и сложите подходящо червило и гланц.  

После погледът на мъжът  се отправя към самото лице, което разкрива много за личността на своята притежателка. Той ще затвърди положителното си мнение за вас, ако  погледът ви изглежда дълбок, а вие го гледате право в очите. Психолозите препоръчват да заложите на дискретния и естествен грим. Той може да е и малко по-силен, ако носите очила, тъй като те допълнително фокусират вниманието.

Третото нещо, което вижда мъжът, е косата. Мъжете обичат чистите и лъскави коси. Затова преди срещата, помислете за прическата си.

Няма как  мъжът да не погледне към гърдите ви.  Дори и да имате малък бюст, може да заложите на блуза с шпиц деколте или дълбоко разкопчана риза.

Френските експерти  твърдят, че след като погледът на мъжа премине през гърдите се насочва към ханша. Повечето господа предпочитат  стегнатите панталони, които оставят малко на въображението. Ако вие обаче имате основание да се притеснявате от извивките на своята фигура, може да  ги прикриете  с красива пола или рокля.  

И вече на шестата секунда, мъжът насочва поглед върху ръцете ви - първата част от тялото ви, която смята да доосне. Независимо дали предпочитате дълъг  и ярък маникюр или къси нокти в естествен цвят, те трябва да са чисти и старателно оформени. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия