Как да задържим мъжа?

Как можем с помощта на някои психологически техники за повлияем на мъжа и на неговите емоции, за да може той да се привърже повече към нас? Като начало опитвайте се да общувате с повече мъже. Колкото по-често мъжът до вас ви вижда и в компаният

2010-05-15 15:33:34
Как  да задържим мъжа?
Как можем с помощта на някои психологически техники за повлияем на мъжа и на неговите емоции, за да може той да се привърже повече към нас?

Като начало опитвайте се да общувате с повече мъже. Колкото по-често мъжът до вас ви вижда и в компанията на други мъже, толкова по-привлекателна ще изглеждате за него. Това твърдят психолозите. Това показват и напрaвените изследвания.

Мъжът, както сме казвали и друг път, е ловец по природа. Трябва обаче да знаем, че хората искат да имат това, което им се изплъзва. Затова играйте на криеница, защото пребиваването ви в полето на досегаемост на тези мъже сваля цената ви. Гледайте обаче да не бягате прекалено бързо...

Много важно е също така да внимавате с подаръците към мъжа. Защото обикновено, ако човек прави подарък, очаква също и да получи. Когато много харесвате някой мъж, ни се иска да направим за него приятни неща. Затова внимавайте,  да не ви стане неприятно, ако нищо не се получи...

Психолози са направили изследване и   са установили, че степента на влюбване може да се оцени с помощна количеството време, което влюбеният може да гледа обекта на своя интерес. Според изследването влюбените двойки се гледат един друг 75 процента от   времето в течение на разговора, дори когато в общуването се присъедини трето лице. Докато при обикновен разговор, хората се гледат  около 30-40 процента от времето.
Опитайте да гледате човека, който ви  харесва около 75 процента от  времето на разговора си с него. Мозъкът на мъжа ще отреагира моментално, в случай, че също му харесвате.

Опитайте се да не го критикувате. Нито постъпките му, нито приятелите, отношенията с тях, вкусовете и работата, майка му и роднините, дрехите и външността. Защото той е убеден, че знае кое е правилно и ако това не ви харесва , ще реши, че такава жена не му е нужна.

Мъжът обича да се възхищавате от неговите постъпки и мисли. Хвалете го за добрите постъпки, обръщайте внимание на това колко е умен, благороден, смел и находчив. Не се престаравайте обаче! Ако прекалявате, той или ще сметне, че се гаврите с него, или пък ще се възгордее, а това също е вредно.

Не бъркайте в портфейла му, не пресмятайте доходите на мъжа и не се опитвайте да управлявате разходите, защото финансите са деликатна тема, по-добре го оставете  си се оправя сам с тях.

Детето остава живо в мъжа до края на дните му. Затова трябва понякога да го приласкавате, бъдете нежна с него, той има нужда от това, така ще се почувства по-спокоен.

Много важен момент е вашия външен вид. Разбира се, не всеки може да си позволи салони за красота и скъпи дрехи. Но всяка жена може да се погрижи за прическата и
дрехите си.  Много важни  са домашните дрехи. Ако се влачите из къщи с овехтели пеньоарчета и размъкнати нощници, това може  направо да отврати мъжа. /Същото важи и за него, разбира се - не може да го гледате  по цял ден със скъсани блузи и развлечен анцуг  .../ Купете си няколко разноцветни тениски или удобни блузки, удобни панталони или шорти за лятото. Така хем ще изглеждате добре, хем ще ви бъде удобно.
Не е нужно да правите кой знае колко сложна прическа, заложете на ленти или шноли, но по никакъв начин не се разхождайте с ролки или разчорлена коса  из къщи. Не забравяйте и грима -  не е нужно той да бъде силен, особено за вкъщи, но лек  руж и малко червило ще свършат  чудесна работа. Не слагайте грим само за работа или ако излизате някъде - т.е. за чуждите мъже.

И  още нещо много важно - старайте се да не изпадате в зависимост от мъжа. Някои  неща в живота ви трябва да бъдат постигнати и направени от вас-самата. Това ще повиши вашето самочувствие, вие ще се чувствате пълноценна и имаща право на дума, избор и действие. Това също ще  увеличи любовта на мъжа до вас. 

 

   Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия