Вижте как се отнася към храната - така ще се отнася и към вас в леглото

Всеки знае, че любовта на мъжа минава през стомаха. Истински късметлии са мъжете, които са си взели жени, които обичат и умеят да готвят. Жените обаче също обичат да си хапват вкусни ястия. Западни психолози дефинираха няколко типа мъже, които имат п

2010-05-10 13:50:37
Вижте как се отнася към храната - така ще се отнася и към вас в леглото
Всеки знае, че любовта на мъжа минава през стомаха. Истински късметлии са мъжете, които са си взели жени, които обичат и умеят да готвят. Жените обаче също обичат да си хапват вкусни ястия. Западни психолози дефинираха няколко типа мъже, които имат предпочитания към определени храни, любимите им храни може да покажат основни черти от техния характер.

Инатът - той няма изисквания към храната, важното е да е вкусна, но пък има други пристрастия, към които се стреми. В живота също няма претенции, не очаквайте от него повече, отколкото сте му дали.

Скучният - той не обича новите неща, залага на сигурното и затова винаги яде ястия, които е опитвал и преди. Екзотичните храни не са му по вкуса. В леглото също е скучен - лишен е от фантазия и не обича новите неща в леглото.

Чревоугодникът - той обича да си хапва, доставя си удоволствие чрез вкусното ядене. В любовта също обича да си угажда, а след това обича да се наслади на почивката и спокойствието.

Лакомникът - придирчив е към храната, може да не си пада по месните ястия и супите, но за сметка на това умира за сладки неща. В любовта той е истински романтик - ухажва партньорката си, грижовен е, също така е и кавалер. В леглото обаче не е особено добър, защото няма достатъчно потентност.

Тромавият - той е доста непохватен, често разлива супите, падат му трохите от масата на земята, лесно цапа дрехите си, докато яде. В любовта е същият - разсеян и непохватен.

Изтънченият - за него яденето е събитие, което е придружено от цветя, красиви ястия и нежна музика. Той се отнася по същият начин с жените - обича да им подарява цветя, да ги води на изискани концерти, но иска жената до него винаги да изглежда добре - хубав парфюм, прическа и грим.

Кулинарят - той обича да готви и сам приготвя всичко, което яде. В леглото не е мечтаният партньор - планира детайлите и постъпва егоистично.

Веселякът - той обича да говори, докато яде, най-шумният е на масата. Не обича да се храни сам. В любовта също не обича да е сам, няма високи изисквания към партньорката си.

Строгият - няма претенции нито към храната, която яде, нито към жената, с която има връзка.

Придирчивият - той е от хората, които ядат, за да живеят, а не живеят, за да ядат. В леглото е същият - вечно уморен, винаги е равнодушен към ставащото и има големи претенции и очаквания от половинката си. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия