Женските звуци по време на секс

Неотменимите звуци по време на секс от дишане минават през пъшкане, а понякога стигат и до викане. Това е един силен фактор за разбиране от мъжете кога на една жена й е хубаво и се оказва също толкова добър стимулатор за мъжа. Женските стенания де

2010-04-23 09:31:07
Женските звуци по време на секс
Неотменимите звуци по време на секс от дишане минават през пъшкане, а понякога стигат и до викане. Това е един силен фактор за разбиране от мъжете кога на една жена й е хубаво и се оказва също толкова добър стимулатор за мъжа. Женските стенания действат окуражително и стимулиращо, а голяма част от жените се възбуждат от собствените си стенания.  Мъжът става по-активен, движенията му по-учестени, а женското удоволствие се засилва.

Жените са по-шумни, когато са най-разгонени и вероятността да заченат е по-голяма. Заедно с мъжката възбуда от женските викове, нараства и плодовитостта на мъжа по време на акта.

Всичко това е резултат на отпадналите задръжки, пълното отпускане и удоволствие, а не кадър от филм за възрастни. Звуците на удоволствие идват неволно, до голяма степен са преки импулси от мозъка. Симулацията е тъжна история, от където и да бъде погледната, а и не всички си падат по мръсни думички от любимата и животински крясъци. Звуците на една жена могат да влияят и силно отказващо на мъжа. Досадно мучене, пищене, охкане могат да не се окажат по вкуса на партньора. На него му остава само да намери тактичен начин да го сподели.

Някои използват тези ефекти, за да заглушат онези звуци, които не звучат достатъчно еротично – мляскане, вагинално (и не само) попръцкване, шляпания на потни тела, части от тялото…  Във всички случаи, тези неща са крайно човешки и сексът трудно е безшумен, особено ако е качествен.

Звуците от страна на мъжа също са някакво отношение. Но процентово са в пъти по-малко жените, които харесват подобни партньори. Въпреки всичко, важно е да се насладите пълноценно на секса и да уважите партньора с неговите особености. Поне този път. Следващия може да сте с друг или да сте изгладили проблема с един тактичен, но и директен разговор.

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия