- Не я  лъжи. Момичетата обичат да им се казва истината ,каквато и да е тя. Дори и да я  излъжеш, накрая    тя ще разбере за това и нещата ще се усложняват.
- Никога не пропускай  в подходящ момент да и направиш комплимент.
- Не се срамувай да  я целунеш пред  познати и приятели .Ако те ти се смеят, то е защото ти завиждат.
- Ако тя ти удари шамар значи си го заслужил.
- Не се страхувай да я докосваш. Ако е излязла на среща с теб,значи те харесва и би й станало хубаво ако  я прегърнеш.
- Ако не си спал с нея, не казвай на приятелите си  ,че си спал.
- Ако си спал с нея за първи път, не казвай веднага  на приятелите си.
- Всяко момиче би искала  в повечето случаи три неща за подарък от приятеля си. Едното е някакво животинче (плюшено или не),  една от твоите тениски и разбира се пръстен.
- Никога не я удряй дори на шега.
- Не я обиждай.
- Ако още не си я запознал с приятелите си, направи го по-скоро. Иначе тя ще си помисли,че не желаеш да я запознаваш с тях.
- Не й подарявай нещо тъпо за рожден ден, Свети Валентин, Коледа и т.н. Подаръкът не е нужно да е скъп,но трябва да си личи , че е от сърце, а не просто за  отбиване номера.
- Ако забелязваш ,че нещата между теб и нея не вървят, не се мъчи. 100% и тя ще го е забелязала и ако наистина много те харесва само ще се запитва какво ли става,защо той се държи странно, да не би да не ме харесва.... Затова прекрати  връзката си с нея вместо и двамата да се измъчвате. Това е най-добрия вариант , няма да е станало прекалено късно и няма да я нараниш чак толкова.
- Ако ти е скучно , но въпреки това много искаш да си с нея и се разбирате, предложи й нещо да направите по въпроса,за да се чувствате по-добре и весели. Разнообразете ежедневието си.
- Ако разговаряте по телефона и на теб не ти се говори точно сега, просто й кажи, не я лъжи и недей да отговаряш на въпросите й с някакви думи ,ако не я слушаш въобще ,а само държиш слушалката. Просто й кажи ,че ще й се обадиш по-късно и ,че в момента не ти се говори по телефона. В противен случай, след време  разговорите по телефона ще са от този сорт: „ Мммм какво казваш,мило, аз не те попитах това...”; „Оф,ти май не ме слушаш”.. и т.н. Бъди искрен.
Автор: Албена Иванова