Целувката - само за момчета

Тя ще познае ли, че нямам опит? Въобще не. Защото всеки се целува по различен начин и всеки има свой собствен стил. Така че никога няма да разбере, освен ако сами не й го кажете. Как да се доближа до нея за първата Целувка? Тези от вас, коит

2010-02-09 11:19:04
Целувката - само за момчета
Тя ще познае ли, че нямам опит?

Въобще не. Защото всеки се целува по различен начин и всеки има свой собствен стил. Така че никога няма да разбере, освен ако сами не й го кажете.

Как да се доближа до нея за първата Целувка?

Тези от вас, които са много срамежливи, могат да подходят джентълменски. Когато срещата ви завърши, уверете се, че сте само двамата. Да кажем, че сте пред дома й и си казвате довиждане. Кажете й колко добре сте си изкарали заедно. След това я попитайте мило дали може да я целунете за довиждане. При този подход го няма притеснението и догадките кой ще направи първата крачка и кога.

За тези от вас, които са дръзки и смели, най-добрият подход е просто да го направите. Така е най-романтично и ще има по-добър и дълготраен ефект върху нея. Да кажем отново, че сте пред дома й и се разделяте след срещата. Кажете й колко добре сте си изкарали заедно и че искате да я видите отново. Оставете я да отговори. След това вземете ръцете й в своите или още по-добре обгърнете лицето й с ръце и бавно доближете лице до нейното и поставете устните си върху нейните.

Добре ли е да я целуна с език при първата целувка?

Не бихме ви съветвали да го правите, особено ако тя е нервна и може би й е за първи път. Това, което ви съветваме, е да започнете с нежна целувка по устните. Ако всичко мине добре, може да продължите с френска целувка, но не е необходимо. Така че не се чувствайте длъжни да я целунете с език.

Как се разбира кога едно момиче иска френска целувка?

Няма как да се разбере, до момента, в който не усетите езика й. Най-добрият подход за френска целувка е да я целунете. Ако езикът й не влезе във вашата уста, за да докосне езика ви, тогава просто придвижете езика си между устните й, докато не докоснете нейния. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия