Идеи за Свети Валентин/Трифон Зарезан

Ако сте решили да направите на половинката си романтична изненада, то сега е момента да се възползвате от нашите предложения. Дали празнувате Деня на влюбените или Трифон Зарезан - няма значение. Няма да има жена, която да устои на това, което ви пре

2010-01-20 09:49:08
Идеи за Свети Валентин/Трифон Зарезан
Ако сте решили да направите на половинката си романтична изненада, то сега е момента да се възползвате от нашите предложения. Дали празнувате Деня на влюбените или Трифон Зарезан - няма значение. Няма да има жена, която да устои на това, което ви предлагаме, а именно - романтична екскурзия.

Звучи скъпо, звучи недостъпно, но всъщност не е точно така. Реално за телефони, заведение, пиене по дискотеки и какво ли още не давате къде къде по-сериозни суми. Ако се лишите от тях можете да направите прекрасни изненади:

Започваме с България макар, че не е най-евтиния вариант. Някой от най-атрактивните оферти за празника са: с. Соколица за 50 лв., Поморие за 56 лв. Пампорово само за 43 лв. Вижте всички оферти за България тук!

Когато говорим за романтика не можем да не се сетим и за Италия. Най-ниските цени за Италия са по-достъпни от средните цени за България, така, че ако сте решили да изхарчите 300 лв. в квартална кръчма помислете внимателно. Ето нашите предложения: Рим само за 160 €, Венеция за 369 лв. и черешката на сладоледа Венеция-Верона-Падуа за 379 лв. Вижте всички оферти за Италия тук!

Гърция! Въпреки проблемите с границата напоследък това си остава най-евтиното място за празнуване. Цените са по - ниски от пакетите за България: Алекса - 37 лв., Солун - Метеора - 160 лв. , Каликратия - Солун - 123 лв. Вижте всички оферти за Гърция тук!

Дали и къде ще празнувате решавате вие, но имайте предвид, че няма нищо по-хубаво от романтично преживяване с любимия човек . Подарете си малко положителни емоции :)

Всички оферти за свети валентин!

Още интересни идеи за романтично пътуване за празника на влюбените можете да разгледате тук! Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия