Какво може да убие страстта?

Невинаги  успяваме да сме перфектни в леглото,  въпреки, че го искаме.  Най-малкият детайл може да развали магията  в сексуалните отношения, които са много деликатна област. И мъжете, и жените забелязват дребничките недостатъци, к

2010-01-12 11:48:56
Какво може да убие страстта?
Невинаги  успяваме да сме перфектни в леглото,  въпреки, че го искаме.  Най-малкият детайл може да развали магията  в сексуалните отношения, които са много деликатна област. И мъжете, и жените забелязват дребничките недостатъци, които всеки има. Но има  някои доста неприятни грешки, които дразнят мъжете и трябва да се избягват в леглото.

Много жени не са склонни да споделят еротичните си  желания. Те се стесняват  да разкажат фантазиите си и това ги дистанцира от мъжете.  Няма нищо срамно да се разкажат еротичните фантазии, както  и да се изпълнят. Срамно е да имате  прекрасен мъж  до себе си и да страдате от куп комплекси. Вечните женски терзания за тялото ни и за това как изглеждаме, дразнят мъжете. Ако прикривате тялото си и не му давате да ви гледа или докосва, с това само убивате магията и сексът никога няма да бъде съвършен. Няма значение дали сте с 5 кг по-пълна. Щом той е избрал вас за спътница и  секс партньорка, мъжът иска да е с вас.  Да ви гледа, докосва и обича -   доставете му това удоволствие.

Няма по-отблъскващо нещо от  неподдържана жена. Не е фатално, ако сте с постоянен партньор  веднъж да сте с наболи косъмчета или с неоправен педикюр.Но ако това е практика, вашият партньор  скоро ще стане нечий чужд партньор.   

Еротично бельо,секси бельо - това е най-сигурният начин да възбудите мъжа до себе си. Дори и след продължителна връзка, бельото е важен фактор в сексуалния живот.  Не го пренебрегвайте и отделяйте винаги пари, за да си купите хубаво бельо. То ще ви се отплати многократно.    Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия