Дали всичко там 'долу' му е нормално?

Двама еднакви мъже няма, два еднакви пениса - също. Глупаво е да си мислиш, че те са само големи и малки, тънки и дебели. Различават се по форма, по цвят, някои са криви, други са по-малки и дебели, направо разнообразието е огромно. Тази статия я нап

2009-08-04 15:43:42
Дали всичко там 'долу' му е нормално?
Двама еднакви мъже няма, два еднакви пениса - също. Глупаво е да си мислиш, че те са само големи и малки, тънки и дебели. Различават се по форма, по цвят, някои са криви, други са по-малки и дебели, направо разнообразието е огромно. Тази статия я написах с цел да разбереш дали неща, които ти се струват странни, не са си съвсем нормални.

Много момичета се питат дали е в реда на нещата, ако пенисът му има няколко цвята. По принцип място за притеснение няма. Главичката винаги е по тъмна, по ствола при някои мъже има по-тъмни петна, понеже там са разположени кръвоносни съдове, които прозират поради тънката кожа на пениса. Ако обаче петната не са тъмни, а по-скоро червеникави или розови трябва непременно да накараш гаджето си да отиде на лекар, защото такива петна са признак на обрив или кожно заболяване.

Доста момичета се притесняват като се натъкнат на крив пенис. Но това по-скоро е плюс, отколкото нещо, за което да се притесняваш. Защото благодарение на кривия му пенис, на него ще му е по-лесно да достигне до твоята точка на удоволствие - G точката ти.

Както горе споменах пенисите са различни един от друг. Сигурно си се натъквала на гладки пениси и на такива, които са по-грапави заради вените и се чудиш кое е нормалното. Всъщност и двете състояния са нормални. Шма момчето с по-тънка и по-чувствителна кожа, при която вените се виждат повече, както и момчета, които притежават по-дебела кожа, която не прозира така лесно и пенисът е по-гладък. Възбудата също играе роля в случая, защото колкото по-възбуден е, толкова повече кръв има по вените му и толкова по-изпъкнали са те.
Не само различните пениси предизвисват въпроси у нас, ами и топките. Големината на топките трябва да колкото орех, ако са по-малки това говори за наличието на нисък тестостерон. Топките трябва да имат сходни размери, като е нормално единият да е по-ниско разположен от другия. Все пак пълна симетрия в нашето тяло няма.

Нека поговорим и за ерекциите и тяхната бройка. Нормално е твоят любим да получава поне по една ерекция на ден, а горна граница тук няма. А и не се заблуждавай, че като му е твърд пениса, той е готов за страстни подвизи. Мъжете получават около 8 ерекции нощно време, но рядко те са заради еротични сънища. Вече споменахме за твърдостта на пениса, нека поговорим дали е нормално всеки път да му е различно твърд. Сигурно си видяла,че твърдината на пениса му може да се промени поне няколко пъти докато трае любовната ви предигра. Място за притеснение няма, ако му е достатъчно твърд, за да проникне в теб и да се насладите един на друг. Не знам дали си се сблъскавала с обрязан пенис, надали, но нека все пак кажем за следната разлика между обрязаните момчета и необрязаните. Факт е, че необрязаните момчета са по-чувствителни и получават съответно по-голямо удоволствие.

Надявам се, че ако си имала въпроси в тази област съм била достатъчно изчерпателна, за да ти отговоря и да не се притесняваш излишно за неща, които са нормални. Прекарвай си хубаво с твоя любим, но винаги ползвайте презерватив ! Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия