Как да си свалим момиче на дансинга

Така. Много е лесно да заговориш момиче в кафенето, в някой тих бар или дори в местния супермаркет. Но как да подходиш към девойката, която се вихри в шумна дискотека, при това заобиколена от ято приятелки? Ще ти се наложи да се разграничиш от вси

2007-11-01 00:00:00
Как да си свалим момиче на дансинга
Така. Много е лесно да заговориш момиче в кафенето, в някой тих бар или дори в местния супермаркет. Но как да подходиш към девойката, която се вихри в шумна дискотека, при това заобиколена от ято приятелки?

Ще ти се наложи да се разграничиш от всички останали младежи на дансинга. Другите допускат следните основни грешки и за да си различен от тях, ще се наложи да ги избягваш. Да видим сега:
Стоиш неподвижен около момичетата и просто ги бройкаш (тъпо, признай си).
Правиш нещастни опити да танцуваш, но ритъма някак си постоянно ти бяга, в желанието да се доближиш до момичето.
Отъркваш се в задника й. (Прозвуча малко грубо, но си нямаш и на нея колко е досадно, за Бога!)

Проблемът с този подход е, че не всяко момиче ще откликне. Да не говорим изобщо, че процентът стремително клони към нула.

Ето защо, за да те спася от шанса да изглеждаш като пълен идиот на дансинга реших да ти дам няколко съвета как да си свалиш момиче в дискотеката.

Първо, просто се забавлявай! Наслаждавай се на музиката и на танца. И изобщо забрави директно да скачаш в пространството около момичето. Ако изглеждаш като човек, който се забавлява, незабавно ще се разграничиш от останалите мъже. Жените инстинктивно ще се отдръпнат около другите натрапници и ще се навъртат около теб.

После пробвай следното:

Започни да танцуваш с движения, огледални на тези на момичето като по този начин й покажеш, че си забавен. Опитай се да уловиш и задържиш погледа й, ако видиш положителна реакция, тогава чак се приближи и танцувай с нея.

Или пък, започни един вид „танцово състезание” с девойката, като й покажеш с жестове да гледа и следва твоите движения. Пробвай някое глупаво движение и след това я погледни очакващо. Ако видиш положителна реакция, приближи се и танцувай с нея.

Огледай момичетата, които стоят отстрани на дансинга и не танцуват, попитай ги „Обичаш ли да танцуваш?”. Ако отговорът е „да”, попитай „Танцуваш ли салса?” и докато го казваш, дръпни я и започни да танцуваш с нея. Ще ти отнеме само 4 танцови урока, за да усвоиш основните салса стъпки, а това е всичко което ти трябва.

Целта на дансинга е да танцуваш с момичето, да установиш физическия контакт, след това я отведи някъде на по-тихо, където ще сте сами и ще можете да си поговорите.

Веднъж като се специализираш в играта на дансинга, ще може да привличаш жените без думи, в една изключително сексуална атмосфера. Това е рядък талант и бързо ще се насладиш на резултатите, а самоувереността ти ще нарасне. Автор: Александър Ненов

КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия