За летните свалки

Лятото е най-якия сезон. Не само заради хубавото време а и заради емоциите, които се случват по морето. Летните свалки са нещо, което всеки тинейджър (а и не само) бленува цяла година и момента вече дойде. Този тип свалки обаче крият някой рискове и

2009-06-30 08:53:45
За летните свалки
Лятото е най-якия сезон. Не само заради хубавото време а и заради емоциите, които се случват по морето. Летните свалки са нещо, което всеки тинейджър (а и не само) бленува цяла година и момента вече дойде. Този тип свалки обаче крият някой рискове и е добре да ги научите преди да се впуснете в тях на сляпо.

Болестите...
Сигурно звучи вече банално, но полово-предаваните болести са най-големия риск при кулминацията на лятната свалка. Всъщност не говорим само за СПИН, защото той наистина не е най-големия кошмар, който може да ви се случи. Има една шепа заболявания като Трипер, Сифилис, Херпес, Трихомони, Хламиди, които можете да си лепнете само за една вечер. За това едно неизменно правило, което никога и по никакъв начин не трябва да нарушавате е "ползвайте презерватив". Искате или не това е единствения начин за момента да се предпазите от заболявания, предавани по полов път.

Любовта...
Всяка лятна авантюра започва с идеята, че ще е за вечер, две... три или седмица. Но понякога нещата излизат от контрол и се превръща в любовна история, на която дори Ромео и Жулиета могат да завидят. Това е нещо, от което не трябва да се пазите, но все пак е добре да внимавате, защото след седмица-две пълно щастие може да се окаже, че ще преживеете изтощителни и болезнени месеци на раздяла. Особено, ако той е от единия край на страната, а вие от другата вашата връзка рядко ще има бъдеще.
Затова е добре да знаете че "каквото се случи на морето си остава на морето". Вариантът с прехвърляне на връзката ви в реални условия на мястото където живеете е изключително рядко срещана, но все пак не е и невъзможна. И все пак чувствата не питат и ако се появят - изживейте тези няколко дни така, че да ви топлят през следващите месеци.

Ние ви желаем приятно изкарване и много щури купони на морето, а за историите там ще очакваме да ни споделите :) Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия