Как да изберем букет?

Всички момчета трябва много да внимавате в следващите няколко реда. Ще споделя с вас няколко правила, които трябва да следвате при избора на букет за настоящата или бъдеща приятелка. Букетът е своеобразно огледало на вас самите. По букета, който с

2011-11-02 12:58:05
Как да изберем букет?
Всички момчета трябва много да внимавате в следващите няколко реда. Ще споделя с вас няколко правила, които трябва да следвате при избора на букет за настоящата или бъдеща приятелка.

Букетът е своеобразно огледало на вас самите. По букета, който сте подарили на приятелката може да се направи пълен анализ за вас. Жените правят този анализ без дори да го осъзнават и така вие можете да съсипете една свалка още в зародиш или да разпалите огъня, който желаете, много по-бързо, отколкото сте очаквали.

Цената
Цената е важна, но не решаваща. На пазара един и същи букет (от 3 рози примерно) може да се намери на цената от 7 лв. до 20 лв. Зависи от мястото където го взимате. Целта тук не е да вземете най-скъпия възможен букет, защото той не винаги ще е най-добрия, а може да се окаже и по-лош от много по-евтини. За това имайте предвид, че цената не трябва да е пренебрежимо ниска, но не се изхвърляйте освен ако нямате конкретен повод и възможност да го направите.

Цветята
Много хора все още смятат, че определени цветя са за определени поводи - за раздяла, за погребение, за сватба, за любов, за приятелство. Забравете всичко, което сте чували и учили някога за това какви цветя на какви поводи се подаряват. Това е за глупаците, които нямат въображение. Ако ви кажа, че на училище се ходи със бяла блузка ще го правите ли всеки ден? Тези, които спазват тези правила са интересни само първия път, след това стават скучни и безинтересни. И вие бихте се отегчили, ако на всеки празник ви подаряват червени рози. Изберете цветя, които ви харесват, но и такива, които ще се харесат на приятелката ви. Трябва избора да е ваш, не на ваш приятел или роднина. Ако знаете любимия цвят на момичето - използвайте го при избора. Спомнете си последния път какво цвете и какъв цвят и подарихте- сега изберете нещо различно. Никога не се повтаряйте и запомнете - ако искате да сте като всички останали - вземете роза на първата среща, ако искате да сте различни и да ви запомнят - изберете други цветя.

Размера
Размерът тук наистина няма значение, но се постарайте да изберете цвете с подходяща опаковка, а не просто целофан. Може да вземете един Гербер, който обаче да бъде опакован така, че да има прекрасен вид. Никога не взимайте не украсеното цвете. Това показва неопитност, неувереност и донякъде незаинтересованост. Много мъже подаряват една червена роза, което не може да се оправдае с липса на пари, защото за 3 лв. можете да вземете една гола роза и един Гербер с украса. Разликата можете да видите на снимките.
 
Опаковката
Никога целуфан. По-добре да не взимате цветя изобщо от колкто да се явите с цветенца в целуфан. Това е демонстрация на много нисък стил. Така си личи че отпивате номера подарявайки някакви цветя, но показва и че сте искали да минете тънко.

Една жена обича да види че сте отделили време за нея, че сте похарчили част от парите си за нея, че имате добър усет за цветове и знаете както е красиво. Ако изберете красив букет значи когато и кажете че е красива това е истина. Ако нямате вкус и отношение към цветята то какво остава за жените. Успех! Автор: Албена Иванова

КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия