Специални презервативи!

Писали сме много по темата за презервативите, но днес ще обърнем внимание на различните видове, форми, цветове, за онези наистина специални кондомчета, които не всички сме виждали.
Кондомът е един от най-продаваните артикули в магазините и аптеките

2009-06-01 09:41:30
Специални презервативи!
Писали сме много по темата за презервативите, но днес ще обърнем внимание на различните видове, форми, цветове, за онези наистина специални кондомчета, които не всички сме виждали.
Кондомът е един от най-продаваните артикули в магазините и аптеките, това налга една постоянна борба между фирмите производителки, които за да останат на пазара, измислят какво ли не.
Тук ще обърнем внимание на най-специалните презерваиви, които са създавани някога.

Кондом за първия секс - Това е много специален кондом. Той е предназначен само за момчета, които ще си лягат с девствени момичета. Създателите им са ги снабдили с анестетици, които намаляват болката. Тези кондоми, удължават продължителността на половия акт и са подходящи за двойки, които обичат да са по продължителни в сексуалните си актове.

Кондом за орален секс - Така наречените "апетитни" презервативи. Те се славят с вкусовите си качества. Много от фирмите добавят в смазката различни аромати, и това ги прави много вкусни.

Кондом с допълнителна функция - Най-разпространените такива, са тези с вибрация. В тези кондоми, има вграден минивибратор, който е неосезаем почти, но все пак върши работа. Лошото е, че не могат да действат повече от 10 мин. Освен това, при употребата на такива кондоми, не трябва да се ползва лубрикант, защото ги поврежда.

Кондом с фигурка - Това са уникални презервативи, които представляват всевъзможни животинчета, дзверчета, лунички, звездички и какво ли не. Не ги препоръчваме, тъй като са скъпи и се късат лесно. Те са по-скоро за колекциониране.

Кондом светкавица - Още едно изобретение на този бизнес. Фосфоресцирането се получава за сметка на обработката на латекса с цинков сулфид. Тези презервативи са също толкова безопасни, колкото и другите, така че, няма място за притеснение, но не бива да се злоупотребява с тях.

Това са едни от най-интересните презервативи, които се срещат на пазара. Не забравяйте да ги използвате редовно. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия