Сексът за една нощ - За или Против?

Сексът за една нощ, тема табу допреди време, а днес нещо нормално. Какво ни кара да го правим? Алкохол, хормони, скрити желания.. при всеки е различно. Живеем в изключително динамичен свят и всеки един от нас има нужда от секс, за да понижи стреса

2009-05-27 09:04:02
Сексът за една нощ - За или Против?
Сексът за една нощ, тема табу допреди време, а днес нещо нормално. Какво ни кара да го правим? Алкохол, хормони, скрити желания.. при всеки е различно.

Живеем в изключително динамичен свят и всеки един от нас има нужда от секс, за да понижи стреса и да се чувства по-сигурен в себе си. Така че, ако човек няма постоянен партньор, няма причина да не се снабди с „непостоянен“ - без проблемите и отговорностите, които една връзка изисква.

Скоро дори било направено запитване, резултатите от което били 50 на 50. 50% от хората смятат сексът за една нощ за нещо нормално, но също толкова за нещо опасно и неправилно. Хората, които са против смятат, че този секс дори не доставя удоволствие, защото хората почти никога не откриват това, което са очаквали от сека с непознат.

Ти наслаждаваш ли се на необвързващите забежки и имаш ли някаква полза от тях? Трябва да знаеш отговора сам за себе си. Ако все още не сте опитвали и не знаете дали ще ви хареса или не, то ето няколко въпроса, над които да помислите.

Правиш ли секс само заради физическото удоволствие от него?

Чувстваш ли се сигурен/а в себе си?

Познаваш ли много хора, които правят секс само за една нощ? Какво е
мнението ти за тях?

Винаги ли използваш презервативи ?

Е, отговорите на тези въпроси ще ти дадат ясен поглед над тези неща и над самия/самата теб.

В крайна сметка всеки сам за себе си решава дали ще го направи или не. Един съвет, след употреба на алкохол не го правете с непознати и то без презервативи. Това е опасно! Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия