Кои мъже ще ви носят на ръце (според зодията) II част

И ще ви накарат да се чувствате като принцеса

2018-01-14 10:30:00
Кои мъже ще ви носят на ръце (според зодията) II част
Снимка: Instagram

Всяка жена си мечтае да бъде обожавана и има нужда от внимание, но за съжаление не всеки мъж е готов да даде всичко от  себе си, за да направи своята дама щастлива.

 

Има най-различни предположения как можем да познаем подобен кавалер. Някой хора казват, че трябва да гледаме професията – колкото по-големи доходи, толкова повече внимание и любов (защото успелите мъже имали самочувствие).

 

Първа част може да видите тук:

 

 

Други твърдят, че е по-добре да изберем обикновен мъж, защото той ще се радва на простите неща, няма да има така голямо его и ще се раздава за своята любима.

 

Има още много други мъдри мисли (или не чак толкова), с които жените слагат мъжете в една категория, като това да си изберем по-възрастен партньор, който да си грижи за нас и какво ли още не.

 

 

Истината е, че дали един мъж ще се държи като принцеса със своята приятелка зависи от възпитанието и от характера, който по никакъв начин не е свързан с професията, възрастта, външния вид и т.н.

 

Според астрологията, много важна част от характера играе зодията на един човек. Нека видим кой е вторият зодиакален знак, който е склонен да носи своята дама на ръце (третия предстои да видите в последната част):

 

Везни

 

Мъжът Везни е много внимателен и винаги се отнася с дамите с уважение. Той умее да бъде кавалер и да прави добро впечатление.

 

 

Ако си мечтаете за мил и нежен мъж, който да ви угажда и глези – въздушният, кардинален знак е точно за вас.

 

Той е много социален и има нужда от вашата компания постоянно. Ще ви се обажда и ще ви пише мили съобщения много често.

 

 

 

От него може да очаквате да идва да ви посреща, когато навън е тъмно и да ви изненада с любимата закуска в леглото.

 

Мъжът Везни е много внимателен и мил и никога не би казал нещо, с които да нарани чувствата на своята любима (или поне не нарочно), ето защо не може да очаквате от него да бъде откровен и да ви признае, че новата ви рокля е ужасна или сте напълнели малко.

 

Също така, той не е злопаметен и лесно ще прости вашите дребни грешки. От него може да очаквате подкрепа в добро и лошо - той е мъж за сериозна връзка.

 

Подобно на мъжът Водолей, мъжът Везни е изпълнен с възхищение към любимата си жена и всичко, което тя прави за него е правилно, умно, красиво и вдъхновяващо.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия