5 подаръка за мъже, които всъщност са за вас

Как да зарадваме половинката и себе си едновременно

2017-10-20 16:00:00
5 подаръка за мъже, които всъщност са за вас
Снимка: Instagram

По-хубаво е да подаряваш подаръци, отколкото да получаваш – няма съмнение. Но дали може да подариш нещо хубаво, което да бъде поне малко и за теб?

 

Защо не опитате нещо ново за следващия празник? Когато вие се усмихвате и той се усмихва, нали?

 

Зарадвайте любимия с нещо различно. Ето няколко оригинални идеи, сред които със сигурност ще намерите нещо подходящо за вашия човек:

 

1. Мини тракер

 

 Често ли се случва той да не знае къде са ключовете му, а вие да трябва да ги търсите? Направете живота и на двамата по-лесен с едно такова практично устройство. Следващият път когато започне издирването, ще приключи много по-бързо и без излишни нерви.

 

2. Парфюм


Да, това е много популярен подарък, но замисляли ли сте се каква може да е вашата полза от него? Не може да не ви се е случвало, парфюмът на вашият любим да не е най-невероятната миризма, която може да си представите. Ако изберете аромата, не само ще го зарадвате, но и ще се насладите на вашия избор всеки път когато се доближите до него.

 

3. Поставка за бира


Помислете колко ще бъде щастлив вашият любим, ако в хладилникът му се появи такава практична джаджа. Така вече няма да ви моли да носите още бира, а сам ще се разхожда, наслаждавайки се на новата си придобивка.

 

4. Раница за лаптоп


Ако изберете модел, който не пропуска вода ще го впечатлите с предвидливостта си. Това е най-удобният начин да носи личния си лаптоп, а вие ще го направите и най-безопасният. Повече джобчета и отделения, за всичките му джаджи, ще бъдат идеално решение. Раницата може да ползвате и за пикник, като всички продукти ще бъдат пренесени от него – нали е кавалер.

 

5. Камъни за алкохол, вместо лед


Тази нова мода ще развълнува партньора ви. Помолете го да ги изпробва, правейки известните си алкохолни миксове. Потърсете комплект, в който всяко камъче изглежда уникално и не забравяйте, че ще държи напитката студена, без да я разрежда.

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия