Вражда между семейство Бекъм и семейство Пелц

Ето защо

2022-08-12 10:30:00
Вражда между семейство Бекъм и семейство Пелц
Снимка: БГНЕС

Има голяма драма между семействата на младоженците Никола Пелц и Бруклин Бекъм.

 

Отношенията между двете фамилии не се развиват добре.

 

В началото на месеца беше съобщено, че Никола и майката на Бруклин - Виктория, не се разбирали добре и почти не комуникирали.

 

От "Page Six" сега съобщават, че проблемът не е само в двете дами, а като цяло двете семейства не се разбират.

 

 "Виктория и Никола са само странична щета. Не е само заради двете жени, а е заради двете семейства. Очевидно е, че има проблем между двете семейства. Всеки трябва да намери мястото си. Просто те не установяват връзка все още", посочва източник от Палм Спрингс пред изданието.

 

Бруклин се разбира с родителите на жена си. Но има напрежение, тъй като Никола може да използва финансовите средства на семейството си, за да създаде собствена модна марка Peltz-Beckham, което не се харесвало на Виктория.

 

"Мисля, че на Никола и майка ѝ им хрумват идеи, а баща ѝ Нелсън може да финансира всичко и казва "да"! Но за Дейвид и Виктория, това трябва да има някакво съдържание", посочва източникът.

 

Освен това, Вики и Дейвид са по-старомодно семейство и държат на ценностите. Те смятат, че всеки сам трябва да намери своя път в живота и затова са карали Бруклин да работи в кафене - за да го научат на работна етика и за да се сдобие с ценности, казва друг източник.

 

На Виктория ѝ било трудно да приеме, че Бруклин е толкова близък със семейство Пелц.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия