Ето защо се разделиха Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън

Вижте причините

2022-08-10 15:00:00
Ето защо се разделиха Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън
Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън се разделили, защото искрата между тях изчезнала, като водили връзка от разстояние. Това твърди източник на "Entertainment Tonight".

 

Двамата станаха двойка през октомври 2021 г., но в началото на месеца стана ясно, че вече не са заедно.

 

"Пийт и Ким скъсаха. Разстоянието е трудно и нещата започнаха да се провалят. Това Пийт да бъде далеч толкова дълго беше трудно за тях. Ким се справя добре и знае, че много неща се случват около нея. Пийт също беше супер зает", твърди източникът на "ET".

 

Комикът снима филма "Wizards!" в Австралия, а риалити звездата живее в Лос Анджелис. Но не само разстоянието било проблем.

 

Става ясно, че Кардашян не била готова отново да се задоми и да има сериозна връзка толкова скоро, след разода с Кание Уест. Двамата бяха заедно в периода 2014 - 2021 г. и имат 4 деца.

 

Ким харесвала Пийт, но искала да е необвързана.

 

"Между тях имаше тонове химия и още има, но тя някак иска да е необвързана и да ходи по срещи. Ким все още обожава Пийт и винаги ще е приятелка с него. Тя мисли, че той е най-милото и сладко момче на света и няма драма или нещо странно между тях. Тя чувстваше, че Пийт е пълната противоположност на Кание и това беше добре за нея тогава", посочва още източникът.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия