Жерар Пике страда заради раздялата с Шакира

Ето какво се твърди

2022-06-22 16:30:00
Жерар Пике страда заради раздялата с Шакира
Снимка: БГНЕС

Жерар Пике страда след раздялата с Шакира.

 

Футболистът и певицата бяха заедно 11 години, но по-рано през месеца стана ясно, че са сложили край на връзката си и вече живеят отделно. Те имат двама сина - Милан на 9 г. и Саша на 7 г.

 

Президентът на ФК Барселона, където играе Пике, каза, че футболистът е тъжен и призова феновете да проявят съчувствие към него.

 

"Пике страда. Доколкото си представяме, във въображението ни те са играчи със слава, пари и всичко, което харесваме, но те са хора и Пике е страхотен човек. Той е един от капитаните, той е късметлия и е дал много, и трябва да ни даде много. И докато преминава през обстоятелства, които изобщо не са приятни, с деца в много ранна възраст, Пике заслужава уважението и обичта на феновете. Не обръщайте внимание на новините, които опитват да го изкарат фриволен мъж, без чувства, и сякаш всичко се изплъзва от него. Късметлия съм, че го познавам и че се отнасям с него като с човек. Той е изключителен човек, който страда. И ние трябва да му помогнем. Аз ще бъда първият, който да му даде любовта, която заслужава", сподели Жоан Лапорта, предават от "Female First".

 

Според слуховете, Шакира и Жерар Пике са се разделили заради изневери от страна на футболиста.

 

Смята се, че изпълнителката го е хванала в изневяра. Сега футболистът живее сам и често е забелязван по нощни клубове.

 

"Със съжаление потвърждаваме, че се разделяме. Молим за уважаване на личното пространство в този момент, заради доброто на децата ни, които са нашият най-голям приоритет. Благодарим предварително за вашето разбиране и уважение", гласи официалното становище на звездите, разпространено в социалните мрежи.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия