Ким Кардашян и Кание Уест не са в добри отношения

Ето защо

2022-01-18 16:30:00
Ким Кардашян и Кание Уест не са в добри отношения
Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян и Кание Уест не са в добри отношения.

 

Двамата бяха женени около 7 години, но през февруари миналата година риалити звездата подаде документи за развод с рапъра.

 

През уикенда тяхната дъщеря Чикаго навърши 4 години и Ким спретна парти за нея и братовчедка ѝ Сторми (дъщеря на Кайли Дженър), която ще навърши 4 г. на 1-и февруари.

 

Партито беше подчинено на темата "Барби", но бе помрачено от някои обстоятелства. Кание Уест каза в Twitter, че не е бил поканен на тържеството на дъщеря си и никой от семейството не искал да му даде адреса, за да може той да присъства.

 

Но после от сторита в Instagram на членовете на семейството се видя, че Кание е на партито и разговаря с майката на Ким - Крис Дженър.

 

Риалити звездата е разочарована от драмата.

 

"Кание никога не е бил "непоканен" на партито за рожден ден. Ким беше останала с впечатлението, че той иска да направи свое собствено парти. Тя беше съгласна той да дойде в къщата на Кайли и е щастлива, че децата ги виждат заедно... Ким и Кание не са в добри отношения сега. Тя наистина се опитва да запази мира между тях заради децата", споделя източник на "E!News".

 

Звездата не иска повече драми, но била наистина разочарована, че Уест продължава да говори за семейни проблеми в социалните мрежи.

 

Кардашян иска да продължи напред, но по мирен начин. Тя вече има ново гадже - комика Пийт Дейвидсън.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия