Звездните раздели на 2021 г.

Ето кои двойки скъсаха

2021-12-31 12:00:00
Звездните раздели на 2021 г.
Снимка: БГНЕС

2021 година беше доста динамична по отношение на любовните животи на знаменитостите. Някои се събираха, други се разделяха. Кои любими звездни двойки скъсаха през тази година? Вижте обзора, според американския "Cosmopolitan".

 


Камила Кабело и Шон Мендес

 

Певицата и изпълнителят се събраха през лятото на 2019 г., когато пуснаха общата си песен "Senorita". Но през ноември тази година обявиха, че се разделят. Въпреки това, звездите обещаха, че остават приятели. "Здравейте, хора, ние решихме да прекратим романтичната си връзка, но нашата любов един към друг като хора е по-силна от всякога. Нашата връзка започна като най-добри приятели и ние ще продължим да бъдем най-добри приятели. Ние много оценяваме вашата подкрепа от началото и продължаваме напред", гласи официалното съобщение.

 

Кая Гербер и Джейкъб Елорди

 

Двамата признаха, че са заедно през есента на 2020 г. През ноември стана ясно, че са решили да сложат край на връзката си, само след 1 година заедно. Според "Page Six", и двамата са искали раздялата. Не е ясно защо точно са скъсали, но моделката е изтрила снимките си с актьора в Instagram.

 

Джиджи Хадид и Зейн Малик

 

Любимата двойка на много фенове са раздели през октомври! Джиджи и Зейн станаха родители за първи път през септември 2020 г. Те имат дъщеричка Кай. Моделката и музикантът станаха двойка в края на 2015 г., като няколко пъти се разделяха и събираха отново. Смята се, че двамата се разделили, защото имало кавга между Зейн и майката на Джиджи - Йоланда Хадид. Дори се твърди, че певецът ударил Йоланда. "Те не са заедно сега. Въпреки това, те са добри родители. Помагат си в отглеждането на детето. Йоланда, разбира се, е много защитнически настроена към Джиджи. Тя иска най-доброто за дъщеря си и внучка си", коментира източник на "People".

 


Ким Кардашян и Кание Уест

 

Ким Кардашян подаде документи за развод с Кание Уест през февруари 2021 г. Двамата сключиха брак през май 2014 г. и имат 4 деца. Риалити звездата дори вече има нова връзка - с комика Пийт Дейвидсън. За Кание пък е ясно, че иска отново да се събере с Кардашян - той сам призна това публично.

 

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

 

Певицата и бившият бейзболист щяха да се женят. Те станаха двойка през 2017 г. и през 2019 г. се сгодиха. Но през април тази година прекратиха връзката си. "Осъзнахме, че сме по-добре като приятели и чакаме с нетърпение да останем такива. Ние ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме един друг по нашите общи бизнеси и проекти. Желаем най-доброто един на друг и на децата на другия", пишат те в общо изявление, показано от "The Today Show". Почти веднага след това Джей Ло започна връзка с актьора Бен Афлек. Двамата бяха заедно и в периода 2002 - 2004 г.

 

Матю Пери и Моли Хървиц

 

Актьорът и кастинг агентът бяха сгодени за около 7 месеца, но през юни стана ясно, че двамата са се разделили. 52-годишният актьор коментира, че понякога просто нещата не се получават. Той предложи брак на 30-годишната красавица през ноември миналата година. "Понякога нещата просто не се получават и това е пример. Пожелавам на Моли най-доброто", казва Матю в официално изявление за "People".

 

Зак Ефрон и Ванеса Валадарес

 

Актьорът и моделката бяха заедно около 10 месеца. Те започнаха връзката си през юни 2020 г., като се запознаха в Байрън Бей, Австралия. Но през април тази година Зак е решил да скъса с Ванеса. "Зак прекрати нещата с Ванеса скоро. Просто не му се струваше правилно вече", обяснява източник на списание "People".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия