Пери Едуардс: Little Mix ми помогна да премина през най-трудните моменти

Ето какво сподели тя

2021-12-28 15:00:00
Пери Едуардс: Little Mix ми помогна да премина през най-трудните моменти
Снимка: БГНЕС

Пери Едуардс сподели, че това, че е била в групата Little Mix, ѝ е помогнало да премине през най-тежките периоди от живота си.

 

28-годишната певица каза, че има невероятна връзка с нейните "сестри" от бандата - Лий-Ан Пинок и Джейд Търлоу. Little Mix бяха сформирани като четворка през 2011 г., а в края на 2020 г. Джеси Нелсън напусна групата.

 

Скоро момичетата обявиха, че ще си вземат почивка и ще се занимават със свои собствени проекти. Това ще стане след края на турнето им "Confetti", което ще се проведе през пролетта на 2022 г.

 

Пери стана майка за първи път през август. Тя дари футболиста на Ливърпул, Алекс Окслейд-Чембърлейн, с момче, което носи името Аксел.

 

Сега звездата признава, че групата е била всичко за нея в последното десетилетие.

 

"Беше нашето приятелство, нашето сестринство, нашият успех. Беше най-невероятното време от животите ни. Беше трудно. Понякога беше ужасяващо. Не мога да излъжа. Трябва да сме честни за това. Беше трудно. Но не бих го заменила за нищо на света", обяснява тя в документалния филм "Little Mix At Home", пишат от "Mirror".

 

Изпълнителката се чувства като момичето с най-голям късмет на света, защото е била в тази банда и е благодарна, че е получила шанса да пее в една от най-успешните групи в историята. Пери благодари и на другите момичета от бандата, че са ѝ помогнали да премине през някои от най-трудните периоди в живота си.

 

"Имахме най-хубавото време, най-хубавите спомени. Можем да погледнем назад към всичко, което сме постигнали и просто да си помислим: "Уау"", коментира още тя.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия