Пери Едуардс искала да напусне Little Mix през 2019 г.

Ето какво се твърди

2021-10-20 12:00:00
Пери Едуардс искала да напусне Little Mix през 2019 г.
Снимка: БГНЕС

Пери Едуардс опитала да напусне Little Mix през 2019 г., но решила да изчака, защото искала да отиде на едно последно турне с момичешката група. Това се случило една година преди друго момиче от бандата Джеси Нелсън да обяви, че напуска Little Mix.

 

Джеси направи това през декември 2020 г.

 

Пери говорила с екипа на групата за плановете си за напускане, но решила да го отложи, за да отиде на турнето "Confetti" с момичетата. Турнето, обаче, също било отложено, заради пандемията от коронавирус и Едуардс останала по-дълго в бандата от планираното.

 

"Представата, че всеки е бил щастлив в бандата, преди Джеси да напусне, е димна завеса... Пери, всъщност, каза на бандата, че обмисля да напусне през 2019 г., което подтикна към разговор с мениджмънта. Накрая тя се съгласи, че това не беше правилното време и те говориха за турнето "Confetti", което беше забавено заради COVID - знаеше се, че след турнето Пери ще се оттегли.", споделя източник на "The Sun".

 

Скоро се появиха слухове, че Little Mix ще се разпаднат, тъй като всяко от момичетата ще се занимава със свои проекти и ще гони солова кариера.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия