Бритни Спиърс за попечителството: Не съм щастлива, не спя...

Иска баща ѝ да отиде в затвора

2021-06-24 16:30:00
Бритни Спиърс за попечителството: Не съм щастлива, не спя...
Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс е под попечителството на баща си Джейми Спиърс от 2008 г., тъй като тогава тя затъна в блатото на различни зависимости. Така татко ѝ има право да контролира личните и работните ѝ дела.

 

Певицата се появи в съда в сряда, за да свидетелства срещу попечителството. Тя разкри, че се чувства травмирана от контрола, който ѝ е наложен.

 

"Не съм щастлива, не мога да спя. Толкова съм ядосана, лудост е. И съм депресирана, и съм травмирана. Просто искам живота си обратно. Искам това попечителство да приключи. Това попечителство ми носи много повече вреди, отколкото ползи. Заслужавам да имам живот, работила съм цял живот", казала е Бритни, предават от "Female First".

 

Звездата обяснила, че баща ѝ ѝ е забранил да се омъжи за приятеля си Сам Асгари или да има деца от него. Джейми я накарал да си сложи вътрематочна спирала, за да не може да забременее.

 

"Искам да имам възможност да се омъжа и да имам бебе. Сложила съм си спирала, за да не забременея", коментира тя.

 

Изпълнителката посочва, че Джейми и хората, които са замесени в попечителството, я карат да ходи на терапия 3 пъти в седмицата, както и на психиатър. Тя смята, че баща ѝ трябва да отиде в затвора.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия