Кралицата разрешила на Меган Маркъл да продължи с актьорството

Ето какво твърди биограф

2021-04-09 16:30:00
Кралицата разрешила на Меган Маркъл да продължи с актьорството
Снимка: БГНЕС

Кралица Елизабет Втора е казала, че Меган Маркъл може да продължи с актьорската си кариера, след като се е присъединила към кралското семейство и не е била длъжна да се заема с кралските задължения. Това твърди биограф на принцеса Даяна - Андрю Мортън.

 

Съпругата на принц Хари отказала оферта от кралицата - да пътува по света като кралски посланик и да продължава да развива актьорската си кариера. Меган и Хари предпочели да си вземат почивка от кралските задължения и да отидат да живеят в САЩ.

 

"На тях им беше казано: "Ето ви билетите за първа класа, изберете държава, в която искате да отидете, ще ви направим посланици за младежта на Общността на нациите. В интерес на кралското семейство, в свой интерес, тя им даде тази възможност да отидат, където пожелаят. И също, казаха на Меган, че ако не иска да приеме кралските задължения на пълен работен ден, че може да продължи с актьорската си кариера. Тези възможности бяха отворени за нея", споделя Мортън в подкаста "Royally Obsessed".

 

Биографът смята, че Маркъл е излъгала, когато каза в интервюто за Опра Уинфри, че е била почти като затворник в двореца. Приятели на Андрю са виждали как Меган си пазарува в квартала Кенсингтън в Лондон. А някои жители са я виждали в ресторанти.

 

"Не изглеждаше като затвор... Изглеждаше ми, че тя води нормален живот, но по начина, по който говореше, излезе, че все едно паспортът и ключовете са ѝ били отнети. Тя имаше възможност да отиде в Ню Йорк с частен самолет, за да отпразнува бебешко парти и да направи 8 пътувания зад океана - без да носи белезници", посочва още той.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия