Принц Хари и принц Уилям се помиряват заради принцеса Даяна

Ще оставят различията настрана

2021-04-08 16:30:00
Принц Хари и принц Уилям се помиряват заради принцеса Даяна
Снимка: БГНЕС

Принц Хари и принц Уилям ще опитат да оставят настрана различията си, за да присъстват заедно на откриването на статуята на покойната си майка - принцеса Даяна. Тя ще бъде открита в двореца Кенсингтън през лятото.

 

Според "The Sun", все още не е ясно дали кралските братя ще отидат заедно на събитието. Но Хари и Уилям били решени да не позволяват на личните проблеми да попречат на задължението им - да почетат паметта на майка си.

 

От изданието посочват, че скулпторът Иан Ранк-Бродли е работил заедно с братята и мислил, че събитието ще бъде невероятно.

 

Източникът съобщава, че братовчедката на Уилям и Хари - Зара Тиндъл и нейният съпруг Майк Тиндъл, са играели ролята на помирители през последната година и помогнали на кралските братя да се сдобрят.

 

Но от "Us Weekly" скоро писаха, че  принц Уилям смятал, че брат му "извъртял истината", когато говорил с журналистката Гейл Кинг.


 
Тя каза пред "CBS", че Хари и Уилям са се чули, след като Меган Маркъл и Хари дадоха интервю за Опра Уинфри, в което направиха много разкрития за кралското семейство. Но разговорът между братята бил "непродуктивен".


 
Сега на Уилям не му било комфортно да говори с Хари. Съпругът на Кейт Мидълтън мисли, че малкият му брат е предал доверието му.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия