Майли Сайръс: Страдах от криза на идентичността

Това се случило заради Хана Монтана

2021-03-08 16:30:00
Майли Сайръс: Страдах от криза на идентичността
Снимка: БГНЕС

Майли Сайръс призна, че е страдала от криза на идентичността след успеха на сериала, в който участва като тийнейджърка - "Хана Монтана".

 

28-годишната певица и актриса беше в главната роля. Сериалът се излъчваше от 2006 г. до 2011 г. и бащата на Майли, Били Рей Сайръс, изигра неин баща и в "Хана Монтана".

 

Сега звездата разкрива, че си е мислила, че на никого няма да му пука за нея, ако тя не продължава да се преструва, че е Хана Монтана.

 

"Концепцията на сериала е, че когато ти си този персонаж, когато имаш това алтер его, ти си ценен. Имаш милиони фенове, ти си най-голямата звезда в света. После концепцията беше, че когато изглеждам като себе си, когато вече нямам перука, на никого не му пукаше за мен. Аз вече не бях звезда. Това ми се беше набило в главата, без да съм Хана Монтана, никой не се интересува от мен. Това беше концепцията. Трябваше да спра това", коментира тя в подкаста "Rock This with Allison Hagendorf".

 

Сайръс споделя, че е страдала от криза на идентичността, когато сериалът на "Дисни" е приключил. След като спряла да играе Хана Монтана, тя не знаела какво да прави със себе си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия