Бритни Спиърс не иска хората да нападат Джъстин Тимбърлейк

Ето защо

2021-03-02 15:00:00
Бритни Спиърс не иска хората да нападат Джъстин Тимбърлейк
Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс твърди, че не е ядосана, че Джъстин Тимбърлейк е издал песента "Cry Me A River", за която се смята, че е посветена на нея и раздялата им. В клипа към парчето участва руса жена, която прилича на певицата.

 

Скоро излезе документален филм за Спиърс, който се казва "Framing Britney Spears" и в него се разказва за връзката между изпълнителката и Тимбърлейк. Фенове в Twitter веднага нападнаха Джъстин, заради държанието му към Бритни.

 

Но, източник на "Us Weekly" казва, че Бритни Спиърс не иска нейните почитатели да нападат певеца, тъй като тя не таи злоба към него.

 

"Бритни е получавала толкова много омраза през годините, особено в социалните мрежи. Тя никога не би искала нейните фенове да "лаят" по Джъстин. Омразата няма да реши нищо, независимо какво се е случвало в миналото", споделя източникът.

 

Поп принцесата не задълбавала върху края на връзката си с Тимбърлейк, тя е приела това, че двамата са били млади и влюбени, и са направили глупави неща, докато са били заедно.

 

Феновете обвиняват изпълнителят, че почернил имиджа на Бритни, след като двамата скъсали през март 2002 г. Във видеото към "Cry Me A River" Джъстин намеква, че Спиърс му е изневерила.

 

Скоро той се извини публично на певицата за това.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия