Криси Тейгън започва да се учи на конна езда

Ето какво обяви тя

2021-01-20 12:00:00
Криси Тейгън започва да се учи на конна езда
Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън се захваща с конна езда.

 

Терапевт посъветвал звездата да си намери ново хоби, след като в края на септември тя загуби третото си дете, докато беше в петия месец на бременността. Чрез намирането на хоби, Криси ще може да се фокусира над себе си и тя е много развълнувана за начинанието.

 

Моделката сподели снимка на кон, който лежи, и носи името Космо.

 

"Моят терапевт казва, че се нуждая от нещо, което да правя само за себе си, тъй като в момента нямам такова нещо. Днес започва моето пътешествие в света на конете. Надявам се този пич да ме хареса. Той е толкова красив и изглежда мързелив, харесва ми", написа тя като коментар към снимката.

 

През ноември звездата обяви, че е започнала да се възстановява след загубата на бебето.

 

"Когато съм стара и побеляла, ще си спомням за последните 2 месеца като за брутални, изтощаващи, физически предизвикателни, болезнени психически 2 месеца... Вече виждам листата като оранжеви, не като сиви; осъзнах, че небето наистина е синьо, не черно; и звуците от клаксоните по време на моите сутрешни разходки, които правя насила, ме карат да падам на колене само през половината време. Мога да вървя по стълбите, като спирам само по 1-2 пъти, а не на всяко стъпало; и мога да изляза от ваната съвсем сама, ако Джон е обещал, че ще ме подсуши", написа тогава Тейгън в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Luna Simone Stephens (@littlelunalegend)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия