Има голяма сексуална химия между Ашли Бенсън и G-Eazy

Ето какво твърди източник

2021-01-20 13:30:00
Има голяма сексуална химия между Ашли Бенсън и G-Eazy
Снимка: БГНЕС

Ашли Бенсън има връзка с 31-годишният рапър G-Eazy от май 2020 г.

 

Източници посочват, че приятели на актрисата са смятали, че рапърът е само разсейване за Ашли, тъй като тя и Кара Делевин скъсаха съвсем малко преди Бенсън да започне връзка с G-Eazy. Но сега виждат, че връзката между двамата ще е продължителна и те имат бъдеще.

 

"G-Eazy и Ашли са на страхотно място. Нейни приятели си мислеха, че това може да е само бунтарска реакция, но има истинска химия между тях и изглежда двамата имат бъдеще", твърди източник на списание "Us Weekly".

 

Кара Делевин и Бенсън се разделиха през май миналата година, след 2-годишна връзка. Само няколко дни след това актрисата беше забелязана в компанията на рапъра.

 

G-Eazy и Ашли са прекарали доста време вкъщи, заради пандемията от коронавирус, но много се наслаждават на компанията си.

 

"Те стояха в Ел Ей, основно в къщата на Ашли и бяха в Маями за ваканция. Те имат нормален живот заедно. Те готвят, тренират, ходят по походи и канят приятели на вечеря. Когато са заедно, те са много привързани и има голяма сексуална химия между тях", коментира източникът.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия