Брад Пит и моделката скъсаха

Ето какво казват източници

2020-10-29 15:00:00
Брад Пит и моделката скъсаха
Снимка: БГНЕС

Брад Пит и Никол Потуралски са се разделили.

 

Актьорът и 27-годишната моделка разкриха, че са заедно през август, но се говори, че връзката им е започнала още в края на 2019 г. От "Page Six" пишат, че всичко между тях е приключило.

 

Източник на изданието посочва, че връзката им никога не е била чак толкова сериозна и Брад и Никол се разделили преди известно време.

 

През уикенда манекенката беше забелязана да излиза от ресторант в Германия, заедно със съпруга си Роланд Мари. Говореше се, че Никол и Роланд са разделени, но още не са се развели официално. Някои източници пък твърдяха, че бракът им е "отворен".

 

Потуралски получаваше много негативни коментари и съобщения в социалните мрежи, откакто стана ясно, че има връзка с Пит. Никол каза, че поведението на някои нейни последователи е токсично и че няма смисъл те да оставят неприлични коментари под нейните публикации.

 


"Просто е толкова грубо и тъжно - за тези, които коментират. И просто не следвайте хора, които не искате да виждате или чиито публикации не харесват. Спокойно. Просто бъдете мили и добри. Опитайте.", сподели тя.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия