Кание Уест нарани ръката си, докато праща съобщения

Ето какво разкри той

2020-09-22 15:00:00
Кание Уест нарани ръката си, докато праща съобщения
Снимка: БГНЕС

Кание Уест контузи ръката си, защото е писал прекалено много съобщения на телефона си.

 

Преди 2 седмици рапърът постна няколко снимки в Twitter от болница и се разбра, че са му поставяли инжекции със стероиди. Той обяви, че контузията е вследствие на прекалено много писане на съобщения.

 

Кание дори публикува снимка от скенер, на която се вижда как е наранил ръката си. Рапърът сега е зает с подготовката на предизборната си кампания - той ще се кандидатира за президент на САЩ.

 

Неговата съпруга, Ким Кардашян, пък скоро направи разкритие, което изненада много фенове. Тя обяви, че емблематичното риалити предаване, посветено на живота на сестрите от клана Кардашян-Дженър, "Keeping Up with the Kardashians" скоро ще спре да се излъчва.


 
Финалът на предаването ще е през 2021 г.


"Със свити сърца, ние взехме трудното решение, като семейство, да кажем сбогом на "Keeping Up with the Kardashians". След 14 години, 20 сезона, стотици епизоди и многобройни спинофи, ние сме повече от благодарни на всички вас, които ни гледахте през тези години - в добрите времена, в лошите времена, в щастието, в сълзите, в многото връзки и покрай децата. Ние завинаги ще ценим тези невероятни спомени и многото хора, които срещнахме по пътя си", написа тя.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия