Камила Кабело и Шон Мендес са скъсали?

Двамата си дават почивка

2020-08-18 12:00:00
Камила Кабело и Шон Мендес са скъсали?
Снимка: БГНЕС

Камила Кабело и Шон Мендес може да са се разделили.

 

Двамата официално признаха, че имат връзка през юли 2019 г. и постоянно бяха заедно, но сега източници на "In Touch" твърдят, че двамата са си дали почивка.

 

Изпълнителите бяха заедно по време на карантината - те живееха в дома на Камила в Маями. Но Шон скоро се завърна в Лос Анджелис, и то без своята любима.

 

"Първоначалният план беше Камила да се върне в Лос Анджелис с него. Но те решиха, че имат нужда да си дадат почивка един от друг. Въпреки че са заети с кариерите си, те прекараха голяма част от изминалата година заедно. Те бяха влюбени и бяха най-добри приятели - все още са", споделя източникът.

 

Твърди се, че Мендес и Кабело все още се интересуват един от друг. Между тях не се е случило нищо лошо, но годината им била напрегната и осъзнали, че се нуждаят да останат сами за малко. Затова, не се знае дали раздялата им е окончателна.

 

Сега и двамата работили върху новите си албуми. Феновете забелязват, че двамата все още държат снимките, на които са заедно, в профилите си в социалните мрежи.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия