Гуен Стефани бременна с близнаци?

Ето какво твърдят източници

2020-08-04 15:00:00
Гуен Стефани бременна с близнаци?
Снимка: BGNES

Гуен Стефани може да е бременна с близнаци момчета, твърдят от "Life & Style".

 

Изпълнителката на "Rich Girl" е забременяла чрез ин витро процедура и двамата с Блейк Шелтън много се радват, че ще създадат семейство. Те се готвят скоро да сключат брак.

 

Изглежда звездата е преодоляла напълно бившия си - певеца Гавин Росдейл.

 


Гуен Стефани се е измъчвала много, когато бракът ѝ с бившия ѝ съпруг Гавин Росдейл е започнал да се разпада. Певицата казва, че е била в ада цели 8 месеца - в периода, в който се е опитвала да разбере какво се случва в собствения ѝ дом. 

 

В крайна сметка става ясно, че Гавин изневерява на Гуен с бавачката, която се грижи за децата им.

 

Двамата певци се запознават в средата на 90-те, когато имат много успешни кариери, но започват връзка години по-късно. Те сключват брак през 2002 г. Раждат им се трима сина - Кингстън през 2006 г., Зума през 2008 г. и Аполо през 2014 г. Малко повече от година след раждането на Аполо, бракът им започва да се разпада и Стефани подава документи за развод през август 2015 г.

 

По-късно се разбира, че Росдейл изневерявал на съпругата си с бавачката им - Минди Ман, припомнят от "People". Минди е блондинка от Австралия. Не е ясна точната ѝ възраст, но се говори, че когато е имала афера с музиканта, е била в 20-те си години. Аферата им е продължила 3 години, а Гуен разбира за нея, когато открива съобщения между Гавин и Минди, както и общи техни снимки на семейния iPad.

 

Росдейл първо казва, че съобщенията са били само флирт, но после признава, че е изневерявал на Гуен с Минди.

 

Гуен Стефани се измъчвала с месеци и се чудила как да се справи с мисълта, че мъжът ѝ ѝ e изневерявал. Тя дори признала, че винаги ще помни датата 9 февруари 2015 г., защото тогава разбрала, че Гавин има любовница.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия