Коди Симпсън подкрепя Майли Сайръс за отказа от алкохол

Ето какво твърдят източници

2020-07-06 10:30:00
Коди Симпсън подкрепя Майли Сайръс за отказа от алкохол
Снимка: БГНЕС

Скоро Майли Сайръс разкри, че не е пила алкохол от 6 месеца.

 

Певицата е много благодарна на приятеля си - Коди Симпсън и се радва, че той е в живота ѝ. Той я подкрепял и искал тя да живее по здравословен начин.

 

"Тя е много щастлива, че е с Коди. Той е много запален по чистото, здравословно живеене и подкрепя това, че тя е трезва. Те са страхотна двойка", споделя източник на списание "People".

 

Преди дни 27-годишната изпълнителка разкри, че е решила да спре алкохола. Първо, това се наложило, за да ѝ направят операция на гласните струни. Но после тя решила да остане трезва.

 

"Бях трезвена през последните 6 месеца. В началото, това беше само заради операцията на гласните струни. Но аз мислих много за майка ми. Майка ми е била осиновена и аз наследих някои от нейните чувства - тези, свързани с изоставянето и с това да искаш да докажеш, че си искан и ценен. Родителите на баща ми се развели, когато той е бил на 3 години, така че баща ми се е отгледал сам. Повторих много от семейните истории, а в семейното минало има много пристрастявания и предизвикателства с психичното здраве... Като разбираме миналото, разбираме и настоящето и виждаме бъдещето по-ясно", споделя звездата в подкаста "The Big Ticket".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия