Майли Сайръс не пие от 6 месеца

Ето защо

2020-06-24 13:30:00
Майли Сайръс не пие от 6 месеца
Снимка: БГНЕС

Майли Сайръс разкри, че е трезвена от 6 месеца.

 

27-годишната певица е спряла да пие алкохол, когато трябвало да се подготви за операция на гласните струни, но решила след това също да не пие, тъй като семейството ѝ има минало, свързано с пристрастяванията и психични проблеми.

 

"Бях трезвена през последните 6 месеца. В началото, това беше само заради операцията на гласните струни. Но аз мислих много за майка ми. Майка ми е била осиновена и аз наследих някои от нейните чувства - тези, свързани с изоставянето и с това да искаш да докажеш, че си искан и ценен. Родителите на баща ми се развели, когато той е бил на 3 години, така че баща ми се е отгледал сам. Повторих много от семейните истории, а в семейното минало има много пристрастявания и предизвикателства с психичното здраве... Като разбираме миналото, разбираме и настоящето и виждаме бъдещето по-ясно", споделя звездата в подкаста "The Big Ticket".

 

Майли казва, че се е притеснявала, че хората ще помислят, че тя не е забавна, когато не пие. Но се оказало, че има много предимства от живота ѝ без алкохол.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия