Кристен Стюарт ще изиграе принцеса Даяна в нов филм

Ето защо тя е избраната

2020-06-19 12:00:00
Кристен Стюарт ще изиграе принцеса Даяна в нов филм
Снимка: БГНЕС

Кристен Стюарт ще изиграе принцеса Даяна в новия филм, наречен "Spencer".

 

Режисьор и продуцент на лентата ще е Пабло Ларайн. Спенсър е било моминското име на Даяна - преди тя да се омъжи за принц Чарлз.

 

Смята се, че филмът ще покаже "критичен уикенд" от живота на принцесата в началото на 90-те, когато тя е решила, че бракът ѝ с принц Чарлз не върви и е усетила, че трябва да направи промяна, твърдят от "Deadline".

 

"Ние всички сме израснали, поне аз и моето поколение, четейки и разбирайки приказките. Обикновено, идва принц, намира принцесата, предлага ѝ да стане негова жена и накрая тя става кралица. Това е приказката. Когато някой реши, че не иска да е кралица и казва: "По-скоро бих си отишла и бих била себе си", това е голямо решение, това е приказка наобратно. Винаги съм бил много учуден от това и съм мислил, че това е било много трудно да се направи. Това е идеята на филма", казва Ларайн пред изданието.

 

Режисьорът споделя, че е избрал Кристен за ролята, защото тя е страхотен актьор и може да покаже различни черти на персонажа.

 

"Кристен е един от великите актьори днес... Кристен може да бъде много неща, тя може да бъде много мистериозна, много крехка, и много силна също, а това е, от което се нуждаем. Комбинацията на тези неща ме накара да се замисля за нея", посочва той.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия