Клои Кардашян и Тристан Томпсън може да се съберат

Станали много близки

2020-06-16 10:30:00
Клои Кардашян и Тристан Томпсън може да се съберат
Снимка: БГНЕС

Клои Кардашян и бившят ѝ партньор Тристан Томпсън отново са се сближили по време на карантината. През повечето време те живеели заедно, за да си помагат с грижите за дъщеря си - Тру.

 

Нито един от двамата не е коментирал официално тези слухове, но баскетболистът често оставял флиртаджийски коментари на снимки на риалити звездата в Instagram. А преди известно време Клои разкри, че Тристан се е съгласил да стане донор на сперма, ако Кардашян желае да има второ дете, припомнят от британския "Cosmopolitan".

 

Източник на "People" разкрива, че Клои и Тристан се наслаждават на времето, прекарано заедно по време на изолацията и си правят компания.

 

"Карантината ги направи по-близки. Те не са прекарвали толкова време заедно, откакто живееха в Кливланд. Те си изкараха невероятна пролет с Тру в Ел Ей. Тристан се държи по най-добрия начин, а Клои определено е очарована от него. Ако той продължи така, много е възможно Клои да се събере с него. Тя не излиза с друг в момента", коментира източникът.

 

Припомняме, че Тристан Томпсън беше хванат в изневяра 2 пъти, докато имаше връзка с Клои Кардашян. Първият път той беше забелязан да опипва момичета в бар няколко дни преди Кардшян да роди.

 

А втория път спортистът изневери на Клои с Джордън Уудс - най-добрата приятелка на Кайли Дженър (полусестра на Клои Кардашян).

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия