Кендъл и Кайли Дженър се гордеят, че баща им е трансджендър

Той е техен герой

2020-06-12 15:00:00
Кендъл и Кайли Дженър се гордеят, че баща им е трансджендър
Снимка: БГНЕС

Преди 5 години Кейтлин Дженър претърпя операция за смяна на пола и стана жена, а дъщерите му - Кендъл и Кайли Дженър казаха, че са горди с него и много го подкрепят.

 

Дебютът на Кейтлин като жена стана чрез корица на "Vanity Fair", където той показа новия си имидж и сподели какво ще е новото му име.  Тогава хората започнаха да говорят за него в женски род.

 

Кендъл и Кайли определят 70-годишният си баща като герой.

 

"Когато моят баща призна, че е трансдженър, нашата връзка стана по-силна. Тя най-накрая успя да бъде честна с мен. Заради смелостта на баща ми, аз се научих да обичам това, което обичам и да не се срамувам от това. Тя е мой пример за подражание отпреди да се помня... Тя е толкова смела и аз се стремя да бъда също толкова смела един ден. Има толкова много истории, които тя разказва за живота си и аз стоя и слушам", казва Кендъл пред списание "People".

 

Кайли споделя, че винаги се е гордяла с баща си - когато е спечелил олимпийски златен медал, когато е получил лиценз за пилот. Но най-много се е вдъхновила, когато той е разкрил истинската си същност.

 

Кейтлин Дженър преди беше известна като Брус Дженър. Брус е бил лекоатлет и на летните олимпийски игри в Монреал през 1976 г. печели златен медал в десетобоя.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия