Луиза Григорова отпразнува 30-и рожден ден

Ето какво написа тя

2020-06-08 13:30:00
Луиза Григорова отпразнува 30-и рожден ден
Снимка: БГНЕС

Вчера актрисата Луиза Григорова навърши 30 години и показа, че е отпразнувала рождения ден сред природата - с много балони и голяма торта.

 

Звездата, която скоро трябва да стане майка за първи път, написа емоционално послание в социалните мрежи за празника си.

 

"30! Когато бях малка, това ми звучеше като цифра за много възрастен човек, почти баба, а сега разбирам, че най-хубавото от живота, тепърва предстои.Двайсатте са години на самоопознаване, търсене и намиране, трамплин към живота, време за грешки...за това разбрах, че е много важно как си живял през тези подготвителни години. Върнах се назад и съм доволна. Доволна съм от всички глупости, които съм направила, от всички трудности, разочарования, борба, благодарна съм за хората, с които живота ме е събрал...и разделил, защото всичко това ме е направило тази, която СЪМ днес. Знам, че има още много да греша по пътя, но и знам най-важното - намерих се! А сега се чувствам по-пълноценна от всякога! Интересно е, че никой филм или пиеса не са ми давали тази пълнота и завършеност, тази вяра и сигурност в себе си, които изпитвам сега. Чувствам се смела и силна! Благодаря на семейството ми, на мъжа ми и на приятелите ми! За всичко!", написа Луиза към кадрите от празненството.

 

Актрисата Яна Маринова също поздрави приятелката си в Instagram. Тя публикува снимка с Луиза и куче и написа: "А ето и... ЧРД, красива и добричка, нежна, Лу!".

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Яна Маринова (@yanamarinovaofficial) на


Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия