Меган Фокс заби Машин Гън Кели?

Ето какво твърдят световните издания

2020-05-19 15:00:00
Меган Фокс заби Машин Гън Кели?
Снимка: BGNES

Скоро се появиха слухове, че Меган Фокс и съпругът ѝ, Брайън Остин Грийн, са се разделили. И актьорът вече потвърди официално това. 

 

"Исках всички да чуят всичко от мен, и това е. Нито един от нас не е направил нещо на другия. Тя винаги е била честна с мен. Аз винаги съм бил честен с нея. Имахме невероятна връзка. Винаги ще я обичам. И знам, че тя винаги ще ме обича", каза той в подкаста си. Заради децата си, те все още ще ходят заедно на семейни почивки, уточни той.

 

Те имат 3 деца и бяха подали документи за развод през 2015 г. Но после изгладиха нещата, така и не се разведоха и през 2016 г. отново се събраха.

 

Слуховете, че двамата отново са решили да сложат край на брака си, се появиха, тъй като актьорът е бил забелязан без сватбената си халка няколко пъти миналия месец. Фокс също не носила халката си миналата седмица. 

 

Актрисата и моделка дори била забелязана в компанията на рапъра Машин Гън Кели и вече се появиха спекулации, че двамата са заедно, пишат от "Daily Mail". Те се возили в автомобил из Лос Анджелис и дори се смята, че живеели заедно по време на карантината.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия