Рожденият ден на Джиджи: бейгъл, корона, Зейн...

Звездата празнува по време на карантината

2020-04-27 10:30:00
Рожденият ден на Джиджи: бейгъл, корона, Зейн...
Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид и Зейн Малик се събраха в началото на годината и изглежда, че двамата прекарват заедно социалната изолация.

 

На 23-и април красивата моделка навърши 25 години и е отпразнувала рождения си ден в компанията на гаджето си и по-малката си сестра - Бела Хадид.

 

Джиджи и Зейн пазят личния си живот в тайна, но сега манекенката реши да сподели кадри от тържеството си.  Тя публикува видео, на което се вижда как позира с балони във формата на числата 2 и 5 на верандата, а Зейн гушка нея и сестра ѝ.

 

"Имах най-сладкия ден, празнувайки 25-ия си рожден ден с моето карантинено семейство, което направи деня толкова специален за мен, заедно с всичката любов, която почувствах от цял свят. Благодарна и щастлива съм, че моето семейство и моите приятели - наблизо и надалече, са здрави и в безопасност, и въпреки че ми липсват хората, които обичам и с които ми се искаше да празнувам, знайте, че тези времена ще ни направят още по-благодарни за това да сме заедно в бъдеще. Никога няма да забравя 25-ия си рожден ден", написа Джиджи към публикацията.

 

"Най-готината банда", написа бащата на звездата - Мохамед Хадид, към публикацията.

 

Бела е спретнала парти в стил принцеса за рождения ден на голямата си сестра. От снимки в Instagram Stories се вижда, че на купона е имало голяма торта във формата на бейгъл, както и много цветя.

 

Рожденичката е била снимака и с корона.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gigi Hadid (@gigihadid) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от zaynlove4ever (@zayn_love4ever) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Buddy Valastro (@buddyvalastro) на


Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия