Теди Бургазлиева заживя в Orange County

Ето какво написа звездата

2020-04-23 15:00:00
Теди Бургазлиева заживя в Orange County
Снимка: Pexels

Теодора Бургазлиева разкри, че с мъжа ѝ са се преместили да живеят в богаташкия квартал Orange County, Лос Анджелис, Калифорния.

 

От 2004 г. до 2008 г. у нас се излъчваше хитовия тийн сериал "Orange County: Кварталът на богатите" и така българските зрители се запознаха с разкоша и лукса на това място. Сериалът стана любим на малки и големи и много хора мечтаеха да посетят O.C.

 

 Мис България 2002 г. скоро призна пред почитателите си, че през януари тя и съпругът ѝ Симеон Иванов са се преместили там и са разузнавали училища в района.

 

"Извинявам се, че отдавна не съм пускала видео в YouTube, както и поизчезнах от социалните мрежи, но след новогодишните празници, седнах да преосмисля някои приоритети в живота си и се отдадох на 100% на малките сладкишчета. Някои от вас знаят, че се преместихме в Orange County и разузнавахме градините и училищата в района, преди да гръмне ситуацията с COVID-19. Въпреки, че все още имаме неразопаковани кашони и доста несвършена работа, със Симеон измислихме как можем да ви бъдем полезни в тези доста трудни, несигурни моменти", написа тя в социалната мрежа Instagram и разкри, че със съпругът ѝ готвят изненада за феновете.

През септември 2018 г. Теди и Симеон станаха родители на близнаци - Ема и Раян.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Teodora Burgazlieva (@teodoraburgazlieva) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия